Loading Događaji
sajtbanertim

Događaji

PRIJAVI SE ZA HOSTING U IMPACT HUB-U

Proširujemo Host Tim

PRIJAVI SE ZA HOSTING U IMPACT HUB-u!

 

Vremensko angažovanje: 5 sati dnevno, 3 puta nedeljno, minimum četiri meseca

Gde: Impact Hub

Adresa: Makedonska 21

Rok za aplikacije: do 5. februara, 2017.

Orientacija kandidata: u periodu od 13.-24. februara, 2017.

Unlimited paket članstva od 27. februara, 2017. do 26. juna 2017.

 

ŠTA JE MEMBER-HOST?

Uloga svakog Member-Hosta je da pruži podršku Impact Hub članovima, najbrže rastuće globalne mreže preduzetnika, u njihovom poslovnom povezivanju, pristupu resursima i dostizanju njihovih biznis ciljeva. Hosting tim asistira u dnevnom upravljanju prostora i zajednice. Member-Hostovi su naši ‘’članovi’ i lideri zajednice. To znači da mi Member-hosta vidimo prvenstveno kao člana (radeći u Impact Hub-u i na sopstvenim projektima, uključujući se u zajednicu na ličnom nivou), dok se zbog svojih hosting dužnosti, posmatra kao lider u zajednici. Member-Host takođe pomaže u planiranju i sprovođenju eksternih i naših događaja i programa u Impact Hub-u. Naši događaji su dizajnirani da promovišu fer biznis i preduzetnički ekosistem oko nas. Member-Host postavlja i rasprema prostor, i pomaže u planiranju i koordinaciji događaja i usluga.

Prijavi se za hosting u Impact Hub-u!

DA LI SI TI NAŠ SLEDEĆI HOST?

Host može biti sa ili bez radnog iskustva, različitog interesovanja i zanimanja. Member-host je uvek pouzdan, orijentisan ka detaljima, savestan i svestan svog okruženja, snalažljiv, ima znanje za rad na računaru, zainteresovan je da istražuje nove i korisne alate, oseća se komotno u dinamičnom okruženju i uživa u upoznavanju sa novim i različitim ljudima. Member-Host svestan je ne merljive vrednosti izgradnje poslovnih veza kako na ličnom tako i na profesionalnom planu. Kao uspešan Host savesno ulaže u ovo iskustvo u Impact Hub-u, jer to je ono što će iz njega i poneti u daljoj karijeri! Postati Impact Hub Host je sjajna prilika i za one koji su novi u Impact Hub-u ili žele da se priključe ovoj najbrže rastućoj globalnoj mreži preduzetnika.

Prijavi se za hosting u Impact Hub-u!

Ako si na raskrsnici karijere i želiš da se povežeš sa startap kompanijama i biznisima koji posluju u svom domenu od šireg značaja, onda je ova prilika za tebe! Ako ti treba prostor da izgradiš svoj sledeći projekat i želiš da doprineseš i Impact Hub-u dok to radiš, ova uloga je skrojena po tvojoj meri.

Prijavi se za hosting u Impact Hub-u!

ULOGA:

Stvar broj jedan, Member-hosta u smeni jeste da stvori pozitivno i gostoljubivo okruženje za naše članove i goste koji su u prostoru. Takođe ćeš pomagati Impact Hub timu da bolje rukovodi prostorom na svakodnevnom nivou i doprinećeš boljem umrežavanju zajednice članova. Member-Host je prvo lice ispred Impact Hub-a koje povezuje članove sa prostorom i uslugama, i asistira u identifikaciji edukativnih, inspiracionih i networking prilika koje se bitne našem timu koji koordinira uslugama i dešavanjima.

VREMENSKA POSVEĆENOST:

Tim od 5 individualnih hostova, gde se svaki obavezuje na 15 sati po nedelji, pružaće podršku u boljem poslovanju Impact Hub-a u naredna četiri meseca. Svaki Member-Host angažovan je u smeni od 5 sati po danu, tri dana nedeljno, za Host stolom. Prisustvovanje na generalnim mesečnim sastancima ili drugi planirani sastanci po zahtevu ne ulaze u očekivanu dnevnu smenu.

Hostovi bi trebali da pažljivo razmisle o ličnom rasporedu obaveza pre nego što se prijave za ovu poziciju, jer očekujemo od svakog Hosta da ispuni celokupnu dužinu programa u trajanju od 4 meseca minimum, potencijalno 6 meseci do godinu dana najviše. Nudimo fleksibilnost u smenama kako bismo asistirali u eventualno potrebnom vremenu i van Hub-a ili npr. odsustvu zbog bolesti, ali očekujemo da se Hostovi pridržavaju dogovorenog rasporeda smena i da se planovi za izmenu smena dogovore unapred sa drugim Hostovima uz odobrenje menadžmenta! Takođe neophodno je da Member-Host dolazi na vreme po dogovoru i bude proaktivan i deo tima tokom cele svoje smene.

U prostoru uvek su dva hosta na dužnosti (jedan je Member-Host dok je drugi član Impact Hub tima) I oni dele odgovornost i posao kao tim. Angažovanje vikendom je po zasebnom dogovoru.

 • Četvoromesečna posvećenost Impact Hub-u minimum (27. Februar – 26. Jun 2017.)
 • Tri smene nedeljno
 • 8:00-13:00, 12:00-17:00, 16:00-21:00, Ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak i petak
 • Postoji mogućnost i spajanje smene, ako želiš da radiš jedan ceo dan, plus još pola dana u toku iste nedelje

Prijavi se za hosting u Impact Hub-u!

TRENING / ORIJENTACIJA:

Od odabranih kandidata se očekuje da prisustvuju na dvonedeljnoj orijentaciji od 13-24 februara, pre datuma početka cele grupe. Orijentacija će biti organizovana prema hosting smenama, 5 sati po danu, do 3 dana nedeljno do kraja meseca.

ODGOVORNOSTI:

 • Otvaranje prostora za članove ujutru, zatvaranje prostora uveče;
 • Pozdravljanje svakoga ko uđe u prostor sa toplim osmehom i dobrodošlim stavom;
 • Nuđenje i donošenje kafe/čajeva/sokova za goste/klijente;
 • Postarati se da naši članovi takođe imaju dovoljno kofeina, pripremajući svežu kafu tokom dana;
 • Postavljati grickalice, voće, održavati kuhinju čistom (ubaciti i izbaciti sudove iz sudo-mašine isl);
 • Održavati coworking i prostor za događaje optimalnim i inspirativnim;
 • Predstaviti sebe i saznati o članovima oko sebe kako bi se bolje povezao/la sa zajednicom i prilikama u Impact Hub-u;
 • Odgovarati na pitanja članova i gostiju o uslugama i događajima u Impact Hub-u;
 • Pomoć u vođenju inventara i nabavci;
 • Pomoć članovima i eksternim klijentima u rezervaciji sala za sastanke/konferencije;
 • Uvek biti dostupan na prijemnom host stolu tokom smene od 9:00-18:00, i naročito tokom trajanja događaja;
 • Host će imati dnevnu listu, jedinstvenu za smenu, koja će ga voditi kroz dan – kao i podršku od Impact Hub Koordinatora po potrebi za svaku smenu!

NADOKNADA:

Za prolećnu Member-Host grupu, uz četvoromesečnu obavezu angažovanja dobijaš:

 • Impact Hub coworking paket “Unlimited” / neograničeni pristup našem prostoru od 8:00-00:00 u trajanju od 6 meseci, u vrednosti do €1,080 (€180/mesečno) sa početkom od 27. februara do 26. avgusta 2017;
 • Korišćenje sale za sastanke i prostora za događaje po cenovniku kao za ostale Unlimited članove u trajanju perioda šestomesečnog članstva;
 • Pristup mreži i moderirano upoznavanje sa mejkerima u Impact Hub zajednici po potrebi  i u skladu od interesovanja;
 • Preporuka Impact Hub tima za rezime kada budeš nastavio dalje u karijeri;
 • Pristup uslugama i prilikama za networking sa Impact Hub članovima kako bi možda pronašao karijeru i posao koji voliš.

KAKO SE PRIJAVITI:

Spreman/a da se prijaviš za jednu poziciju našeg Member-Hosta? Trenutno tražimo kandidate za grupu na proleće, koja počinje 27. Februara i završava se 26. Juna. Rok za prijavu za ovu Host grupu je do nedelje, 5. februara do ponoći, dok će period orijentacije trajati od 13. do 24. februara 2017.

Molim te ispuni kratki formular i Prijavi se za hosting u Impact Hub-u!

Hvala ti što podržavaš raznovrsnost Impact Hub tima i zajednice!

O NAMA

Mi verujemo da se bolji svet stvara kroz kombinovana dostignuća posvećenih i kreativnih pojedinaca, koji su fokusirani na zajednički cilj, gde profitni biznis posluje i raste rešavajući bitne probleme.

Impact Hub je otvorio svoja vrata u decembru 2014. godine i od tada  pruža inspirativni zajednički radni (coworking) prostor u centru Beograda, događaje sa fokusom na bitne teme u edukaciji  i povezivanje sa preko 100 naših članova, uz moderaciju. Mi smo lokalno – globalno povezani sa zajednicom od preko 90 Impact Hub-ova širom sveta, sa preko 15,000 članova iz najrazličitijih sektora, koji zajednički doprinose poslovanju od šireg značaja.

Impact Hub zajednica je naša najveća vrednost i zahteva vreme, posvećenost i energiju. Preko globalnog modela hostinga pomažemo da se stvori pozitivno, gostoljubivo okruženje – Member Host poznaje sve naše članove i njihove biznise po imenu, doprinosi da su svi članovi dobrodošli, povezani i opremljeni resursima koji su im potrebni da bi radili u fokusiranom i produktivnom radnom okruženju.

Mi smo dinamični tim od 7 ljudi i tražimo nekoliko Member-Hosta odgovornih za  prostor i događaje, koji će  direktno sarađivati sa CEO i timom za  koordinaciju zajednice, prostora i događaja.

Prijavi se za hosting u Impact Hub-u!

 

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

January 27 to February 5

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 30 January 2017