Loading Догађаји

Agile Lab Belgrade Meetup

*Događaj je besplatan za sve. Obavezna prijava na: https://goo.gl/forms/gvwwWnWRCW4Gx3A92*

Na ovom događaju ćemo se malo bolje upoznati jedni sa drugima, predstaviti Agile Lab Belgrade projekat i našeg prvog predavača Tomasa. Otvoren za sve koji aktivno primenjuju scrum u svom poslu kao i za one koji tek žele da ovladaju ovom metodologijom.

Naš gost predavač biće Thomas Chlouba, iskusni Product Owner i Scrum Master. Tomas je svoju karijeru započeo kao developer u GMC Software, ali je ubrzo preuzeo ulogu product owner-a, odatle odlazi u MSD vodeću svetsku biofarmaceutsku kompaniju. Trenutno je u project manager ulozi u Kiwi-ju, vodećoj Evropskoj online agenciji za putovanja.
Tomas je Master primenjene informatike, iskusan u različitim rolama, večito istražuje nove ideje i tehnologije. Sa više od 10 godina predavačkog iskustva, gaji veliku strast za komunikacijom, prenošenjem znanja i osnaživanjem ljudi da postignu svoj maksimum.

Ukoliko vas interesuje kako međunarodno priznate kompanije koriste Scrum da učine svoje poslovanje konkurentnim i da na vreme i pouzdano isporuče softverska rešenja, pridružite nam se 19. februara da čujete uvodno predavanje i više o dvodnevnoj radionici koju će Tomas održati u martu.

Više o Tomasu i temama radionice naći ćete na sajtu http://agilebelgrade.com/

* Događaj je besplatan za sve. Prijavi se na https://goo.gl/forms/gvwwWnWRCW4Gx3A92 *

Date
Feb 19th
Time
18:00 - 20:00