Loading Догађаји

Digitalni Mediji 101 – Meetup #2

Digitalni mediji 101 Meetup je serija događaja koja okuplja startape, kompanije, preduzetnike i umetničke studije koji u savremenoj praksi digitalnih medija ostvaruju uspehe. Većina praksi o kojima ćemo govoriti i učiti su bile samo zamisao pre 10 godina, a većina se razvija dok o njima govorimo!
 

Veliku popularnost poslednjih godina stekla je gejming industrija, kao jedna od najbrže rastućih industrija na svetu, a upravo iz oblasti digitalnih medija! 

 

Kako se vodi gejming studio, kako se razvija ideja i vodi tim u kreiranju interaktivnih proizvoda – samo su neka od pitanja na koja će vam odgovoriti šampioni iz ove oblasti!

 

PRIJAVITE SE OVDE!

 
Ovog puta imaćemo priliku da razgovaramo sa dve fantastične devojke iz sveta gejminga!

U razgovoru sa njima saznaćemo sa kojim su to znanjima i veštinama one počele, koja su im prethodna znanja koristila, a koja su to sasvim nova znanja i veštine njima bile neophodne kako bi došle do toga gde su danas!

 
Govornice koje ćete imati priliku da čujete ovom prilikom jesu: 

     

  1. Tamara Popovićdizajnerka video igara iz Mad Head Games, koja trenutno radi na dizajnu sistema i sadržaja nove igre Pagan Online! Pre dolaska u Mad Head Games, Tamara je radila na UX istraživanjima mobilnih aplikacija i e-commerce sajtova.

  2. Marija Ilićsuosnivačica Two Desperados, preduzetnica sa preko 12 godina iskustva u menadžmentu i liderstvu u IT sektoru i preko 8 godina iskustva u razvoju video igara! Sa svojim tehničkim znanjem i iskustvom u igrama, filmovima i umetnosti, Marija će predstaviti načine interakcije i organizacije tima na raznim projektima.

 
Agenda za ovaj Meetup je:
 
17:45 – 18:00 | Okupljanje učesnika
18:00 – 18:30 | Iskustva govornica iz popularne gejming industrije
18:30 – 19:00 | Interaktivna diskusija: pitanja i odgovori
19:00 – 20:00 | Networking
 
Pridružite nam se i postanite deo zajednice koja na globalnom nivou raste iz dana u dan! Ukoliko već imate ideju, razmišljate o prelasku u oblast digitalnih medija ili se samo pitate šta su to sve digitalni mediji – Impact Hub četvrtkom biće mesto za vas.

Date
Jul 25th
Time
18:00 - 20:00
Location
Impact Hub Beograd