Loading Догађаји

Događaj Mreže Impakt Anđela – Međunarodna Konferencija

Međunarodna konferencija je dvodnevni događaja koji će se realizovati 16. i 17. oktobra. Događaj je posvećen unapređivanju praksi „impakt“ investiranja na lokalnom i internacionalnom nivou. Na događaju ćemo povezati Impakt Anđele iz Beograda, Milana i Njujorka gradeći odnose bazirane na poverenju i ohrabrujući razmene iskustava među investitorima i učenje iz dobrih praksi. Događaj će biti sačinjen od internacionalnih predavanja, radionica, pitch-eva i priprema za pregovaranje sa startapima i proces evaluacije spremnosti za investiciju.
Biznis anđeli i internacionalni govornici koji će učestvovati na događaju su Michelle Messina, Jon Baer, Marco Nannini, a uskoro objavljujemo još nekoliko partnera iz Kalifornije i Njujorka.
Par predavanja biznis anđela iz Milana i Silicijumske doline i „networking“ planirani za 16. oktobar su otvoreni i svi su dobrodošli.
Paralelno, 16. oktobra realizovaćemo radionicu „Toolbox for Impact Angels“ koju će voditi Jon Baer kao i „pitching“ naših startapa, i ova dva dešavanja biće zatvoreni za Mrežu Impakt Anđela.

Na dan 17. oktobra posetićmo Vinariju Komuna gde će se realizovati priprema za pregovaranje sa startapima i proces evaluacije spremnosti za investiciju.

AGENDA:

16.10. 

16 – 20h: Otvorene i zatvorene radionice i predavanja u prostorijama Impact Hub-a Beograd

17.10. 

12 – 20h: Zatvorene radionce u Vinariji Komuna

Prijavi se za Mrežu Impakt Anđela u Srbiji i učestvuj na svim radionicama, prikupi izuzetno vredno znanje neophodno za investiranje, poveži se sa investitorima i ekspertima iz Italije i Amerike i, na kraju celog puta čiji je ovaj događaj samo početak – investiraj u naše startape!
Prijava za Mrežu Impakt Anđela OVDE.
Prijavi se za otvoreni deo konferencije 16. oktobr OVDE.
Date
Oct 16th - Oct 17th
Time
16:00 - 20:00
Location
Impact Hub Beograd