Loading Догађаји

Uloga marketinga i dizajna u prehrambenoj industriji

Pozivamo vas na Meet-up na temu: Uloga marketinga i dizajna u prehrambenoj industriji u četvrtak, 13.09. od 18:00.  U prehrambenoj industriji preduzetnici se suočavaju sa različitim izazovima tržišta. Namera ovog meet up-a je da na jednom mestu učesnici budu u prilici da čuju iskustva preduzetnika i marketing/dizajn stručnjaka kako bi se ohrabrili da i sami preduzmu značajne poduhvate u ovoj oblasti.
Zašto?
Svi učesnici ovog događaja će imati priliku da slušaju prezentaciju Jelene Labus, dizajn eksperta i Matije Đumića, marketing eksperta. Oni će se fokusirati na važnost dizajna i marketinga u prehrambenoj industriji. Objasniće kako da učinite da se vaš proizvod izdvoji od konkurencije i koji su najbolji kanali za promociju i prodaju različitih proizvoda u prehrambenoj industriji.
Svi učesnici ovog otvorenog događaja će takođe imati priliku da se bolje upoznaju sa preduzetnicima koji su prošli tromesečnu obuku za posršku biznisu u okviru Premium Food Design Hub, podržan od strane USAID Projekat za konkurentnu privredu. Njihova iskustva biće značajna za sve koji su u procesu započinjanja biznisa. I to nije sve. Imaćete priliku da se neformalno povežete sa raznolikom zajednicom Impact Hub-a.
Događaj je otvoren za sve, ali je broj mesta ograničen.
Prijave su obavezne na sledećem LINKU.
Agenda:
18:00 h – Početak, prezentacija Matije Đumića koja pokriva:
– najbitnije kanale digitalnog marketinga koji mogu biti bitni za proizvođače organske hrane,
– kako dobar dizajn „priča priču na društvenim mrežama“.
18:30 h – Jelena Labus prezentacija:
– uvod na temu šta je to što jedan dobar brend/proizvod treba da sadrži,
– par Case studija na temu kako to izgleda dobro dizajniran proizvod.
19:00 h – Pitanja i odgovori.
Date
Sep 27th
Time
18:00 - 20:00
Location
Impact Hub Beograd