Loading Догађаји

Mindset Business Money

Mindset Business Money – Money Mastery Masterclass, Momentum Way

Da li vas ista priča o novcu prati, iznova i iznova, bez obzira na to šta radite i kuda idete?

Možda je u pitanju to da zbog priče o novcu koju ste gajili tokom godina ste bili ,,zakočeni’’ da pretvorite tu poslovnu ideju i san u pravi, pravcati posao? Da li vas je možda od tog ozbiljnog poslovnog iskoraka zaustavljao strah? Strah da nemate ono što je potrebno da bi vaša ideja uspela i postala profitabilna? Možda pravite prave korake u pogrešnom redosledu, pa završite u pogrešnom pravcu? Šta kažete na to da vas pozovem na radionicu koja vam može pomoći da se oslobodite ograničavajućih uverenja vezano za novac koji zarađujete i finansije kojima upravljate?

Ova radionica će vam pružiti poslovne strategije zasnovane na velikom iskustvu. Strategije, koje će vas inspirisati da preduzmete neophodne korake tako da započnete svoj posao i počnete da zarađujete novac za taj posao koji radite.

Vi donosite ŠTA i ZAŠTO na radionicu, a ja ću vam dati ZNANJE KAKO.
 Nakon ove radionice vi ćete GARANTOVANO otići sa novim načinom razmišljanja o novcu.

Za koga je ova radionica?

Ova radionica je namenjena svima kojima je dosadilo da žive od plate prvog u mesecu do sledeće plate prvog.
Ova radionica je namenjena onima kojima je dosadilo da stalno budu švorc, zaglavljeni u poziciji bez perspektive i bez mogućnosti da monetizuju svoja znanja.

Radionica je osmišljena i dizajnirana imajući u vidu potrebe modernih preduzetnika koji su umorni od toga da im poslovi budu skupi hobi, pa su stoga spremni da podignu standarde u sopstvenom poslu i postanu uspešni u upravljanju novcem. 

BIO: Lidija M Rosati – osnivač Momentum Strategies Coaching & Training, nekonvencionalna preduzetnica, putuje i širom sveta savetuje i edukuje preduzetnice kako da svojim idejama daju život. Žena koja ohrabruje i podržava žene inspirišući ih da svoje ideje pretvore u profit i da šire svoj biznis globalno.  Njen rad je holistički inspirisan i ona je akreditovani Business & Performance Strategist, NLP trener (klasični i novi kodeks), Master Coach, Executive Coach, ekspert za neverbalnu komunikaciju, međunarodni govornik.

Ko-kreator je Momentum metode – set alata dizajniranih za preduzetnike doba u kome živimo i doba koje dolazi. Autor je besteselera – Gaining While Losing – The Gentle Art of Transformation. Srpsko izdanje je u pripremi. Vizionar, korporativni hipi i radoznali nomad, ostavila je korporativni svet da bi se posvetila svojim snovima, i pretvorila ih u prifitabilni biznis.

U septembru 2017 je nominovana i ušla u uži izbor za nagradu – Žena Inspiracija za 2017 (jedina i prva srpskinja ikada nominovana za ovu nagradu, a čije su ranije dobitnice Kate Winslet, Hellen Mirren, Victoria Beckham, Christiane Amanpour). U decembru 2017 je u britanskom parlamentu u Londonu dobila priznanje za svoj rad sa
ženama migrantima. Lidija je takođe jedna od inspiracija za knjigu ‘The Teacher’ čiji je autor Tony Buzan, kreator Mapa Uma.

Rođena je u Srbiji, živi u zapadnoj Evropi i radi širom sveta. Svet je njeno igralište, a njena misija je da ostavi nasleđe autentičnih bogatih ohrabrenih žena širom sveta.

Lidijina filozofija je jednostavna – edukuj se, ne prestaj da učis i da se razvijaš, skini masku, prestani da živiš u svetu iluzija koji su drugi kreirali za tebe, prestani da slediš stado, tvoj um je tvoj biznis. Biraj mudro, gradi autentično i živi sa intergitetom.

Cena radionice: 40EUR 

Za sve koji se prijave do 10. 09. cena radionce je 30EUR.

Prijava: https://goo.gl/forms/Rn3rjOYuIMwE4B6o2

Date
Sep 18th
Time
18:00 - 20:30
Location
Impact Hub Beograd