Loading Догађаји

Njujork: Prilike za investiranje Impakt Anđela u Jugoistočnoj Evropi

Impact Hub Njujork zajdno radi sa Impact Hub-om Beograd na otkrivanju prilika za investiranje u startape iz Srbije i Jugoistočne Evrope.

Da li ste zainteresovani za povoljne investicije u više od 10 startapa iz Jugoistočne Evrope,  sa diverzifikovanim portfoliom i usmerenim ka pozitivnim promenama od šireg značaja?

Srbija nije mesto jedino za ‘outsourcing’. To je zaista jedan preduzetnički ekosistem u razvoju koji privlači startape širom Jugoistočne Evrope, u mnogim sektorima. Budući da smo bili veoma uzbuđeni zbog mogućnosti koje se otvaraju, mi smo, kao tim Impact Hub-a iz Beograda, i sami investirali u ove startape, a sada vas pozivamo da nam se pridružite.

Investicije biznis anđela mogu biti dosta niže u poređenju sa investicijama na američkom tržištu, međutim naredna validacija na američkom tržištu će omogućiti dostizanje višestrukih rezultata za investitore. Postali smo partneri sa ekspertima i institucijama iz Silikonske doline i Evropske unije kako bi osigurali da su naši startapi u skladu sa američkim i evropskim standardima i potrebama.

Ukoliko se nalazite u Njujorku, posetite naš besplatni i informativni događaj 13. Novembra AT 360P i razgovarajte sa suosnivačima Mreže Impakt Anđela o tome kako da dobijete pristup povoljnim investicijama sa diverzifikovanim portfoliom u više od 10 startapa iz Jugoistočne Evrope!

Služiće se srpska hrana i piće. 😀

Više informacija možete naći OVDE.

Više o događaju, kao i prijavni formular možete naći OVDE.

Date
Nov 13th
Time
18:30 - 20:30
Location
Impact Hub NYC