Loading Догађаји

Open pitching night – Mockin ‘J

Svakog četvrtka Impact Hub organizuje Mockin‘ J, koji je događaj namenjen isključivo našim članovima za vežbanje svojih pitcheva ispred prijateljske publike, mentora koji ih prate, drugih startup-a, i preduzetnika.

Međutim, ovog četvrtka (jednom mesečno) organizujemo otvoreni Pitching na kome će oni vežbati pred svima nama. Na ovaj način dobijaš priliku da vidiš kako Pitching izgleda i kako je struktuiran. Naučićeš kako biti drugačiji, kako se istaći u masi, kako da na najboolji način predstaviš svoje prednosti.

Osim naših startup članova koji predstavjaju ideje, biće prisutni i mentori koji rade sa njima, daju im savete i usmeravaju ih na putu do uspeha. Dakle moći ćeš iz prve ruke da čuješ njihove savete i naravno da im postaviš pitanja.

Takođe putem video call-a priključiće nam se i Robert Osborne, naš član i mentor iz Njujorka koji će učesnicima davati live feedback.
Međutim s obzirom da je jedan od elemenata pitchinga javno predstavljanje, ovog četvrtka organizujemo otvoreni Pitching na kome će oni biti u mogućnosti da vežbaju pred svima nama.

Pridruži nam se na ovoj ekskluzivnoj prilici da radiš sa vrhunskim stručnjacima i poboljšaj svoj pitch!

Molimo te samo da potvrdiš svoj dolazak na https://goo.gl/forms/Q09VRycEZidranTn2

Vidimo se.

Date
Nov 30th
Time
18:00 - 20:00