Loading Догађаји

Startup Growth Meetup – Biznis ideje i modeli koji su skalabilni

Vladimir Šijaković, CEO & Founder of Cvik & Partners, koji je pokrenuo mobilnu aplikaciju VOZZi i time digitalizovao sistem putne asistencije, učestvovaće u diskusiji na temu skalabilnosti kompanije, planiranja, predviđanja i reagovanja. Poseban osvrt daće na uslove pokretanja uspešnog biznisa iz Srbije, kao i na ostala goruća pitanja iz ove oblasti.

Događaj je namenjen preduzetnicima, osnivačima kompanija, direktorima, biznis developerima i ostalim stručnjacima koji imaju tendenciju da pokrenu uspešan startup ili su već na tom putu.

Slušaoci će iz prve ruke moći da steknu uvid u pravila vođenja rastućeg biznisa u Srbiji, od predavača koji pored preduzetničkog iskustva u svojoj biografiji ima i bogato iskustvo „s druge strane pregovaračkog stola“, tako da poznaje i način razmišljanja investitora. Posebnu korist od predavanja mogu imati IT stručnjaci koji smatraju da im je potrebna dodatna obuka na polju finansija.

Teme:

– Kako testirati ideju i tržište?

– Kako postaviti osnove skalabilnog posla?

– Kako okupiti pravi tim?

– Kako finansijski preživeti prvih godinu dana?

– Koji su izazovi balansiranja između programerskog i preduzetničkog načina razmišljanja?

– Koji su izazovi komunikacije sa velikim kompanijama iz pozicije start up-a?

– Koje su prednosti posedovanja iskustva sa obe strane procesa razvoja?

 

Vladimir Šijaković je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Nakon što je izgradio impozantnu karijeru u bankarstvu, a fasciniran mogućnostima IT industrije, počeo je da uči programiranje i završio prestižni Founder Institute. Iako potpuno samouk na polju programiranja, prvu verziju Mile Cvik mobilne aplikacije počeo je da pravi 2015. godine, nakon što uvideo potrebu za digitalizacijom sistema pružanja pomoći na putu. Ono što je tada delovalo kao dobra ideja i perspektivan start up, danas je ozbiljna kompanija u fazi skaliranja, koja je uvela revoluciju u zastareli sistem putne asistencije pod novim imenom VOZZi.

Korisni linkovi:

https://vozzi.app/sr/pomoc-na-putu http://www.nedeljnik.rs/magazin/portalnews/mile-cvik-mobilna-aplikacija-iz-srbije-uvela-je-revoluciju-u-sistemu-pruzanja-pomoci-na-putu/

Događaj je otvoren za sve. Prijava je obavezna. PRIJAVI SE OVDE!

Date
Jul 17th
Time
18:00 - 20:00
Location
Impact Hub Beograd
Organizer
Impact Hub