Loading Догађаји

Workbench – Decoding Silicon Valley

Kako se snaći u gradu s najvećim brojem tehnoloških giganta i startup-ova na svetu? Šta je to potrebno da iskočite iz mase i da vas prepoznaju?

Jednostavan odgovor na ova pitanja ne postoji, ali će naša iduća govornica pokušati da razjasni šta to možete da učinite da osigurate da imate šansu. Ove nedelje pričamo kako iskoristiti preduzetnički sistem i uspostaviti procese koji će omogućiti dugotrajan i stabilan rast.

Upoznajte našu govornicu – Michelle E. Messinu, autorku knjige Decoding Silicon Valley: The Insider’s Guide i preduzetnicu s dugogodišnjim iskustvom. Michelle radi kao trenerica i konsultantkinja već godinama te je čest gost na pitching takmičenjima u Americi i šire! Saznaj više o njoj na:
https://www.linkedin.com/in/michellemessina/

Ovaj događaj je podržao Švajcarski Preduzetnički Program, projekat podržan od strane Švajcarske Vlade, koji obezbeđuje podršku organizacijama koje razvijaju preduzetništvo.

Ukoliko želite učestvovati u ovom i svim našim ostalim događajima, pogledajte našu opciju Connect članstva na: https://goo.gl/LLuahG

Cena na ulazu: 300 rsd
Za naše članove je ulaz besplatan!
Prijava za događaj: https://goo.gl/forms/LG5fnoE9hLPzshLq1

Date
Aug 16th
Time
18:00 - 20:00