Loading Događaji
Meetup NOVO SRPSKI

Događaji

KAKO EVALUIRATI SOPSTVENI STARTAP?

*Događaj je otvoren za sve, ali je prijava na https://www.meetup.com/IH-Belgrade-Startup-Growth/events/248372672/ obavezna!*
 
Pitanje čuvene “evaluacije” je često rebus u ranim fazama razvoja startapa. Ali je svejedno veoma bitno da što bolje razumemo kako da odredimo i procenimo kolika je potencijalna tržišna vrednost našeg startapa. Postoje razlicite “škole” mišljenja u vezi sa ovim pitanjem, u fazama razvoja startapa kada revizorske kuće nemaju baš mnogo posla sa našim startapom. Jedna filozofija tvrdi da je u takvim slučajevima “evaluacija” više stvar “osećaja” i “stava”. A druga da je ipak vrlo važno da procenu baziramo na finansijskim projekcijama.
Meetup vodi Aleksa Jotić, CEO i osnivač Sky High Growth-a, najbrže rastuće kompanije u jugoistočnoj Evropi koja se bavi B2B prodajom. Aleksa je ekspert za business development, generiranje leadova i razvoj stratigije poslovanja.
 
Razgovaraćemo sa našim gostima o praksama u ranijim fazama razvoja startapa i kako da dođemo do algoritama koji određuju povoljne procente udela u startapu. Znamo već da na početku nije preporučljivo da se prvim investitorima da preko 10% udela..ostatak ćemo čuti na Meetupu 14.03. od 18h u Makedonskoj 21.
 
*Događaj je otvoren za sve, ali je prijava na https://www.meetup.com/IH-Belgrade-Startup-Growth/events/248372672/ obavezna!*
Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

March 14 | 6:00 pm to 8:00 pm

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 09 March 2018