Loading Događaji
Marijana Spring Cover

Događaji

Kako optimizovati energiju za poslovni uspeh putem ishrane?

Opis:

S obzirom na to da je proleće počelo, želimo da budemo spremni za nove poduhvate i crpimo energiju iz svega što se dešava oko nas? Ali, to nam nekako ne polazi za rukom, čak imamo osećaj kako nam energija i produktivnost opadaju, nasuprot lepom vremenu i raspoloženju. Zašto nam se to dešava, i šta da uradimo povodom toga? Kako na najefikasniji način povećati produktivost u radu, pamćenje i koncentraciju?

Jedna od stvari koja nam ide u korist je to što je period praznika prosao, pa smo spremni da se odreknemo loše ishrane i opredelimo za zdrave namirnice, koje nam mogu poslužiti kao najbolje gorivo iz hrane za kreativnu mašinu zvanu Um! Kako da pametno pravimo zdrave izbore u ishrani i samim tim optimizujemo svoju enegriju?

Kako nam kvantna medicina pomaže da upoznamo sebe i svoje prave potencijale?

Pored odgovora na ova pitanja, na predavanju ćete imati priliku da čujete iskustva Marijaninih klijenata i postavite sva pitanja koja imate. Na kraju, sa predavanja ćete izaći sa konkretnim i korisnim savetima kako da povisite nivo energije bez mnogo ulaganja i bez trošenja vremena.

O govorniku:

Marijana Bilić, rođena 8.9.1987. u Rumi, Sert. Praktičar kvantne medicine, zdravstveni radnik, urednik web portala Planeta Zdravlja, trenutno na studijama na Institutu za integrativnu ishranu u Njujorku. Osnovala je Centar dobrih navika u Beogradu, kao rezultat velike ljubavi prema ljudima i zdravom načinu života. Kroz rad ovog Centra, zalaže se za integrisanje preventivnog razmišljanja i delovanja u našu populaciju, kao dokazano najboljeg načina za ostvarenje fizičkih i mentalnih potencijala pojedinca.

Cena na ulazu: 300rsd
Za naše članove besplatno!
Aplikacija za događaj: http://bit.ly/2o3FSyn

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

March 30

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 08 May 2017