Loading Događaji
Masine

Događaji

Machine Learning and Big Data: Lekcije iz Silikonske Doline

Opis događaja:

Na ovonedeljnom workbench-u ćemo imati fantastičnu šansu da bliže pogledamo sadašnjost, ali još bitnije i budućnost Big Data i Machine Learning: otkrićemo šta se dešava u srcu inovacije u Sylicon Valley, zahvaljujući direktnom iskustvu Mihajla Grbovića, Machine Learning i Data Science iz AirBnB-a.

Koja je perspektiva Big Data? Ko su akteri na sceni u epicentru dešavanja u Kaliforniji? Koje industrije koriste Machine Learning i zašto? Šta je potrebno kako bi se Machine Learning implementiralo u svakodnevni posao? Koji su resursi potrebni? I koja vrsta prikupljanja podataka, obrade i analize je potrebna kako bi se započelo?

Pridružite nam se da razgovaramo o ovoj i o drugim stvarima zajedno sa međunarodnim ekspertom i ostalim istomišljenicima.

O govorniku:

Mihajlo Grbović ima više od 10 godina tehničkog iskustva u primenjenom Machine Learning-u. Trenutno radi na rangiranju pretrage u AirBnB-u u San Francisku, koristeći Machine Learning radi optimizacije rangiranja listi za gradove i proširene načine pretrage.

Prethodno je radio u Yahoo laboratoriji, gde je vodio dizajn i razvoj dva velika Ad Targeting Machine Learning kanala i takođe je bio jedan od glavnih developera e-mail klasifikacije za Smart Views za Yahoo Mail.

Mihajlo je objavio više od 40 članaka odobrenih od strane stručnjaka na temu Machine Learning i Web Science Conferences i takođe je kant-autor za više od 10 patenta u pripremi.

 

Cena na ulazu: 300RSD

Ulaz je slobodan za naše članove!

Aplikacija za događaj: http://bit.ly/2n1I3AW

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

March 9 | 7:00 pm to 7:00 pm

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 08 May 2017