Loading Događaji
MJ PTCH

Događaji

Open pitching night – Mockin ‘J

Naši članovi pripremaju se za Belgrade Venture Forum 13-15. Novembra (https://www.belgradeventureforum.org/), najveće takmičenje u pitchingu na Balkanu. Ove godine Impact Hub Beograd učestvuje kao partner sa BgVF gde pruža startupima priliku da predstave svoje biznis modele za međunarodni rast ispred lokalnih i međunarodnih investitora i da se bolje upoznaju sa prilikama za akceleraciju njihovog rasta.

Svakog četvrtka Impact Hub organizuje Mockin‘ J, koji je događaj namenjen isključivo našim članovima za vežbanje svojih pitcheva ispred prijateljske publike, mentora koji ih prate, drugih startup-a, i preduzetnika.

Međutim, ovog četvrtka (jednom mesečno) organizujemo otvoreni Pitching na kome će oni vežbati pred svima nama. Na ovaj način dobijaš priliku da vidiš kako Pitching izgleda i kako je struktuiran. Naučićeš kako biti drugačiji, kako se istaći u masi, kako da na najboolji način predstaviš svoje prednosti.

Osim naših startup članova koji predstavjaju ideje, biće prisutni i mentori koji rade sa njima, daju im savete i usmeravaju ih na putu do uspeha. Dakle moći ćeš iz prve ruke da čuješ njihove savete i naravno da im postaviš pitanja.

Takođe putem video call-a priključiće nam se i Robert Osborne, naš član i mentor iz Njujorka koji će učesnicima davati live feedback.
Međutim s obzirom da je jedan od elemenata pitchinga javno predstavljanje, ovog četvrtka organizujemo otvoreni Pitching na kome će oni biti u mogućnosti da vežbaju pred svima nama.

Pridruži nam se na ovoj ekskluzivnoj prilici da radiš sa vrhunskim stručnjacima i poboljšaj svoj pitch!

Molimo te samo da potvrdiš svoj dolazak na https://goo.gl/forms/Q09VRycEZidranTn2

Vidimo se.

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

26 October 2017 | 6:00 am to 8:00 pm

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 26 October 2017