Loading Događaji
PRAVNA ORIJENTACIJA

Događaji

Pravna (dez)Orijentacija

O događaju:

Tim internacionalnih advokata će se potruditi da pruži odgovore na sva pitanja koja se tiču pravnog okvira poslovanja u Srbiji, kao i pravnog okvira poslovanja sa inostranstvom.

Od osnivanja firme odnosno preduzetničke radnje, preko novih ulaganja, zapošljavanja, prava konkurencije, intelektualne svojine, promena pravnog statusa i svega ostalog – pridružite nam se na putu kroz šumu srpskih zakona i propisa.

O predavačima:

Marković & Saradnici je dinamična advokatska kancelarija koja je stekla renome vodećih stručnjaka iz oblasti privrednog prava.

Mi uspešno iznalazimo rešenja za složene probleme iz oblasti kako materijalnog, tako i procesnog prava, često u saradnji sa državnim institucijama i domaćim i stranim privrednim subjektima. Konstantno stremeći da pronađemo nova rešenja za aktuelne probleme, ostajemo u samom vrhu pravnih događanja.

Kancelarija se koncentriše na pojedinačne potrebe i zahteve svakog klijenta, kako bi sa velikim znanjem i iskustvom na svim pravnim poljima pružila najviši nivo pravnih usluga.

Naš pravni tim od šest advokata, pripravnika i drugog osoblja za podršku, pre svega po količini i vrednosti uspešnih transakcija izvršenih za naše klijente, je među vodećim advokatskim kancelarijama u Srbiji. Stoga naše znanje i praksa, daju našim klijentima komparativnu prednost u Srbiji.

Posebna nam je čast što su gotovo svi naši klijenti, dugogodišnji, od svog samog osnivanja ili od početka obavljanja delatnosti u Srbiji te što smo njihova advokatska kancelarija izbora kao važni partner stalne pravne pratnje njihovog poslovanja u Srbiji.

Cena na ulazu: 300rsd
Za naše članove je ulaz besplatan!
Aplikacija za događaj: http://bit.ly/2n744Td

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

March 16 | 6:00 pm to 6:00 pm

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 08 May 2017