Loading Događaji
Nemestic_01

Događaji

Prezentacija fakulteta za dizajn, vizuelnu umetnost, komunikaciju i modu u inostranstvu!

Nemestic Studio predstaviće prestižne fakultete dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije i mode u inostranstvu u kreativnom centru Impact Hub u  Beogradu.

Prezentacija će se održati u četvrtak 09. 03. 2017, sa početkom u 17.00 h.

Ovom prilikom, svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na najuticajnim fakultetima, kao što su: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences,  Scuola Politecnica di Design i IFA Paris Internation Fashion Academy,  fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, Turskoj, Kini i Brazilu.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi neophodnog portfolia i projekata za stipendije.

Zbog ograničenog broja mesta molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail studiranje@nemestic.com ili na broj telefona  +381 (0) 21 4 756 756 i ostaviti svoje ime i prezime. Takođe, moguća je i  prijava za individulano savetovanje koje će se održati nakon prezentacije

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

March 9 | 5:00 am to 5:00 pm

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 08 May 2017