Loading Događaji
recap english

Događaji

ReCap – Regional Capital Market Conference 2018

* Ovde možete ostaviti vaše konakt podatke kako bi ste dobili najnovije vesti u vezi konferencije: https://goo.gl/forms/ziw5JxUpyuLtI1e13 *

ReCap – druga po redu Regionalna Capital Market konferencija je dvodnevni događaj koji traje od 16. do 17. maja i povezuje preduzetnike, mentore, partnere i potencijalne (Impact) investitore iz Srbije, Zapadnog Balkana i šire. Ova konferencija je jedinstvena prilika da naučite nešto novo, da se povežete, ojačate i proširite podršku za izgradnju uspešnog startapa. Događaj je ujedno i prilika da unapredite odnose i poverenje jer je mnogo više nego samo  predstavljanje najboljih praksi. Ove godine, ReCap se fokusira na akceleraciju rasta startupa, inovacije u preseku tehnologije, poljoprivrede, prehrambenog inženjerstva i ekologije – povezujući startupe i preduzeća, biznis anđele i žene preduzetnice.

ReCap je stvorena za članove ekosistema koji su već aktivni ili koji nameravaju da se uključe u razvoj uspešnih startupa koji doprinose lokalnoj, regionalnoj i internacionalnoj ekonomiji.

  • Organizacije koje pružaju podšku startupima i preduzetnicima
  • Biznisi koji žele da sarađuju sa startupima
  • Mentori i mreže mentora
  • Lokalni i internacionalni akteri koji žele da saznaju nešto više o praksi investiranja u startupe
  • Startupi i preduzetnici u sledećim oblastima:Hrana tehnologija, poljoprivredni biznis, obrazovanje i društvene mreže, energija, ekologija i tehnologija
  • Žene preduzetnice i osnivačice koje pokreću i razvijaju svoj biznis

Kao godišnji događaj, ReCap je tu da pospeši akceleraciju praktičnog usvajanja znanja, stvaranja strateških partnerstava i spremnosti za investiranje u preduzetničkom ekosistemu Jugoistočne Evrope.

Ove godine ReCap uključuje radionice, prezentacije govora, metup događaje fokusirane na određene teme i događaje sa moderatorima. Predstaviće i investicione prakse i mehanizme koji najviše odgovaraju preduzetničkom ekosistemu u usponu, pokrivajući time sve od individualnih investicija i impact fondova do hibridnih modela u region i šire.

  1. Dan @ STP posvećen je otkrivanju i otvaranju prilika za diverzifikaciju razvoja partnerastava, iakceleraciji rasta i razvoja podrške startupima. Investitori, preduzetnici, mentori, partnerske organizacije biznisi i startupi iz Srbije , sa Balkana, iz Italije, Izraela i Sjedinjenih Američkih Država će učestvovati kao govornici, kao i treneri i izgraditelji mreža. Na događaju će biti pružena i podrška kako bi se maksimalno povećalo građenje odnosa i međusobno povezivanje među učesnicima.

Očekujte da ćete upoznati preko 100 preduzetnika, mentora, investitora i influencera.

  1. Dan @ Impact Hub Beograd posvećen je startupima, ženama preduzetnicama , biznis anđelima, mentorima koji su članovi  Impact Huba Beograd i partnerskim organizacijama. Mentorske sesije za starupe, 3h master klasa (prakse biznis anđela, razvoj partnerstava, pičing, razvoj poslovanja za žene preduzetnice) i namensko umrežavanje će obeležiti 2. dan događaja. Mentori, međunarodni preduzetnici i investitori koji će držati master klas, i prezentovati tokom umrežavanja su, između ostalog: Marko Nanini (Marco  Nannini) – biznis anđeo; Vil Karlin (Will Carlin) –  guru za komunikaciju @ NIU); Ilanit Badesa (Ilanit Badessa) – osnivač i investitor; Robert Ozborn (Robert Osborne) – stručnjak za prikupljanje sredstava.

 

 

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

May 16 to May 17 | 5:00 pm to 5:00 pm

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 19 April 2018