Loading Događaji

U utorak, 16. maja 2017. od 18:30 časova ugostićemo Tech Meetup. Dođite da upoznate i čujete lokalne i internacionalne lidere u kreativnim tehnologijama. Naši gosti su pripremili predavanja tri stručnjaka koji će sa vama podeliti svoja iskustva i najbolje prakse iz tehnologije od strategije do pristupa testiranju uključujući i startegije u planiranju i dizajnu arhitekture aplikacija.

 Docker IRL, Miloš Pavlićević

Saznajte kako da uključite Docker u vaš razvojni/produkcioni proces.

Javascript Unit Testing, Sarah Mogin

Sarah svojim predavanjem želi da istakne vrednost testiranja Javascript aplikacija kao i da  pokaže koji su to alati i tehnike pogodni za efikasno testiranje. Fokus će biti na testiranju React komponenti, selektora, redusera i saga, koristeći Jest i Enzyme biblioteke.


Plan Smart, Nemanja Nićiforović

Tehnički pristup u dizajnu arhitekture aplikacija – kako da uz par trikova unapred predupredite mnoge potencijalne glavobolje!

 Specijalni gosti – IT girls tim

IT girls tim će nam se pridružiti kako bismo zajedno podržali inicijativu vezanu za profesionalno usavršavanje žena u tehnologiji u Srbiji. 

http://itgirls.rs/

 Prijavite se do 15.05.2017. na https://www.meetup.com/Tech-Meetup-Vol-6/events/239775158/

 O predavačima:

Miloš Pavlićević – Stari razvijač u Work & Co (Beograd). Uživa u rešavanju problema. Upoznat sa širokim spektrom tehnologija.

 Sarah Mogin – Radi kao developer u Work&Co Bruklin, NY. Njena specijalnost su aplikacije u Javascriptu i Rubiju. Nedavno je učestvovala u lansiranju novog sajta za AldoShoes.com u Reactu. Ranija iskustva uključuju rad na Virgin America, a radila je i kao interni developer u Simon & Schuster.

 Nemanja Nićiforović –  Uspešno rešava probleme kodirajući od 2005. godine. Svoju ljubav i posvećenost prema softverskoj arhitekturi, dizajnu i modernim JavaScript okvirima delio je tokom godina sa mnogim klijentima uključujući Virgin America, NBA, Disney i Oscar. 

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

May 16 | 6:30 pm to 8:30 pm

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Entry Fee

Cost for Members: FREE

Cost for Non Members: FREE

Updated on 09 May 2017