Loading Događaji
Baner

Događaji

Uvod u UX Dizajn

Opis:

UX dizajn objedinjuje interakciju čoveka i kompjutera, informacionu arhitekturu, vizuelni dizajn, analizu podataka, kognitivnu psihologiju i druge nauke. Posao UX dizajnera nije da farba piksele već da kroz istraživanje i testiranje shvati ko su korisnici i koje probleme mogu imati pri interakciji sa proizvodom, bilo da je to veb sajt, aplikacija, igrica ili fizički proizvod.

Workbench Uvod u UX dizajn namenjen je programerima, dizajnerima, ljudima iz marketinga, menadžmenta i svima koji učestvuju u razvoju veb sajtova, aplikacija, softvera ili žele da saznaju kako da otkriju potrebe i ciljeve korisnika.

Na seminaru ćete saznati:

  • Šta je to user-centered dizajn?
  • Kako dizajn utiče na emocije?
  • Osnove interakcije korisnika i kompjutera
  • Kako izgledaju korisničko istraživanje, intervju, kontekstualni upit…
  • Šta su persone?

O govorniku:

Novi Milenković je konsultant fokusiran na razvoj razvoj proizvoda i UX dizajn. Živeo je i radio u Italiji, Nemačkoj, Kini i Hong Kongu. U Srbiji je osnovao kompaniju YSKRA, sarađivao je sa Societe Generale bankom, LINK groupom, Privrednom komorom Srbije, Konzulatom Estonije i drugim kompanijama i organizacijama, a od nedavno je u Seven Bridges Genomics. Protekle dve godine se bavi podučavanjem u vidu držanja seminara sa temom UX dizajna, kao i popularizacijom user-centered dizajna u Srbiji.

Cena na ulazu: 300rsd

Za naše članove je besplatno!

Aplikacija za događaj: http://bit.ly/2mP8CO8

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

April 5 | 6:30 pm to 7:30 pm

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 08 May 2017