Loading Događaji
cover

Događaji

Žene:Preduzetnice – Preduzetnice bez granica

Prijavi se na https://goo.gl/forms/4CsWISOA74A9RK2O2.

Panel Žene preduzetnice postao je već redovni event u Impact Hubu gde smo imali priliku da čujemo uspešne i manje uspešne priče preduzetnica i startaperki kao i njihove #OhShitMoments 🙂

Od njih smo saznale da nam emocije nisu smetnja već izvor snage, da je podrška ključna kako za lični tako i za profesionalni razvoj, da je preduzetništvo fantastičan alat za rešavanje sopstvenih izazova. Saznali smo i da je važno da sebi postavimo visoke ciljeve pa makar oni bili delusional i da je najbitnije da verujete u sebe jer će prepreka uvek biti. Sada nastavljamo dalje.

Ovoga puta glavna tema su preduzetnice koje su svoje ideje uspele da realizuju van granica zemlje u kojoj žive. Kakav je njihov mindset? Da li su imale podršku? Sa kojim preprekama su suočavale? Šta sve to od njih možemo da naučimo? Zbog čega granica ne treba da ograničava biznis? I još puno toga.

Naravno kao i uvek sjajne govornice pokušaće da odgovore na vaša pitanja tokom panela koji traje od 18:00-19:15, a nakon panela od 19:15-21:00 družimo se na vođenom Networking-u gde ćete imati priliku da se povežete sa istomišljenicima i prodiskutujete o zajedničkim pitanjima.

Vidimo se.

Događaj je besplatan za sve.
Prijavi se na https://goo.gl/forms/4CsWISOA74A9RK2O2

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Beograd

Date & Time

02 November 2017 | 6:00 pm to 9:00 pm

Location

Impact Hub Belgrade

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 26 October 2017