Umrežavanje za preduzetnike i startape

Prijavom za mrežu preduzetnika postaješ deo mreže preduzetnika koji aktivno rade kako na svom biznisu tako i na ličnom razvoju. Ovo članstvo je komercijalnog tipa i sa njim imaš prioritetni i eksluzivan uvid u prilike, informacije i resurse od značaja ženama preduzetnicama. Mi na dnevnom i nedeljnom nivou na bazi potreba naše zajednice kreiramo sadržaj, stvaramo prilike i povezujemo različite resruse kako bi vama stovrili dobru i pozitivnu atmosferu za razvoj vašeg poslovanja.

Sa ovim članstvom imaš pristup našim nedeljnim radionicama namenjenim samo aktivnim članovima, pitching vežbama i networking događajima kao i pristup online modulima za razvoj poslovanja kreiranih posebno za naše članove. Uz ovo kroz našu mređu imaš pristup velikom broju drugih preduzetnika i preduzetnica, partnera, mentora, eksperata i investitora.

Naše osnovno članstvo, kojim se prijavljuješ putem sledeće forme, je 15€+PDV mesečno i aktivira se na minimalni period od 6 meseci avansnom uplatom. Uplatu možeš vršiti i kao fizičko i kao pravno lice a po popunjenoj formi, u naredna 24 sata, konaktiraće te neko iz našeg tima oko sledećih koraka.