Frilenseri

Pavle
Pavle Krivokuća

Mejker & Biznis praktičar u Impact Hub-u Beograd

Prijatna i prijateljska atmosfera je ključna za uspešan rad

Kada ste opušteni i okruženi divnim ljudima u otvorenom i svetlom prostoru produktivan rad se podrazumeva. Naš prostor je posebno dizajniran da porži različite faze vašeg rada od fokusa, razgovora, poziva, sastanaka i brainstorminga do upoznavanja novih ljudi, profesionalnog usavršavanja i zdravog života.

Dođi na test dan


Ukoliko nisi siguran/na koji paket bi ti odgovarao ili imaš posebnu potrebu za prostorom za rad dođi na test dan i zajedno ćemo proći kroz sve mogućnosti!

Iz Impact Huba radim već 3 godine i jedna od glavnih prednosti je veoma opuštena i radna atmosfera, zatim zajednica koja svakim danom raste i konačno to što se ovde osećam kao među najbližim prijateljima!

Nebojsa-Milenkovic
Nebojša Milenković

Project Manager @GOPA

nevena
Nevena Paunović

Remote Executive Assisistant

Volim da radim iz IH-a zato što i drugi izgledaju kao da rade, pa nemam druge nego i ja da radim, a i ako ostanem kod kuće i sednem ujutru za kompjuter neću se obući, istuširati i nahraniti do 17h. U IH-u sedim u istom prostoru sa offline ljudima sa kojima mogu i da popričam offline i popijem kafu, a tu sam našla i jednu saradnicu. Tako da, sve u svemu, IH je strava!

Rad iz Impact Hub-a uključuje
01 500m2 fleksibilnog coworking prostora
500 m2 fleksibilnog coworking prostora
02 onlajn platforma za networking
Online platforma za networking
03 karma joga po principu fair pay
Karma yoga po principu fair pay
04 prijem poste
Prijem pošte
05 pristup gostima Impact hub zajednice
Pristup gostima IH zajednice
06 herman miller ergonomicne stolice
Herman Miler ergonomične stolice
07 neogranicena kafa i cajevi
Neograničena kafa i čajevi
08 parking za bicikle
Parking za bicikle
09 tus dostupan
Tuš dostupan
10 kucni ljubimci dobrodosli
Kućni ljubimci dobrodošli
11 privatne govornice za razgovore
 Privatne govornice za razgovore
12 opticki i bezicni brzi internet
Optički i bežični brzi internet
13 profesionalni printer-skener
Profesionalni štampač / skener
Paketi za rad iz Impact Hub-a skrojeni po tvojoj meri
Pristup događajima za članove
Virtuelna kancelarija
Broj fleksibilnih sati prostora za rad (mesečno)
Mesečni broj sati sala za sastanke
Štampanje (Crno belu/u boji)
Lični ormarić
Popust na dodatne usluge
Biznis konsalting po meri
Cena
Neki od naših co-workera

Dođi na test dan


Ukoliko nisi siguran/na koji paket bi ti odgovarao ili imaš posebnu potrebu za prostorom za rad dođi na test dan i zajedno ćemo proći kroz sve mogućnosti!

Često postavljana pitanja

1. Koje je radno vreme Impact Hub-a?

Za naše članove otovreni smo svim radnim danima od 8 ujutru do ponoći a ponekad i vikendom u zavisnosti od potrebe 🙂 Prostor je uvek hostovan od strane nekoga iz tima kako bi obezbedili uvek optimalne uslove za rad naših članova.

2. Na koji način se meri vreme provedeno u co-working prostoru?

Kako želimo članovima da uvek pružimo realan i precizan uvid u sopstveni rad imamo dva nezavisna sistema za merenje utrošenih minuta u prostoru. Jedan je po sistemu personalizovanih ID kartica kojima se ulazi i izlazi iz prostora a drugi je putem korisničkog profila za internet login. Na osnovnu ova dva sistema se kreira vreme provedeno u prostoru na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou.

3. Da li mogu da koristim sale za sastanke i kako vršim rezervaciju?

U zavisnosti od paketa co-workinga koji izabereš, imaš uračunat određeni broj sati sala na mesečnom nivou koje možeš koristiti bez dodatne nadokande. U ovkiru tih sati možeš bukirati sale do 7 dana unapred i koristiti ih do 3 sata dnevno. Buking se vrši preko online platoforme koja ima i svoju mobilnu aplikaciju.

4. Da li prostor ima sopstveni parking i koje su mogućnosti za dolazak u opciji?

Kako smo kao prostor veoma centralni (na 3 minuta laganog hoda od Trga Republike) imaš dosta različitih opcija i mogućnosti za dolazak do našeg prostora od autobusa, trolejbusa, taksija do trčanja i bajsa. Mi nemamo naš parking ali u blizini prostora postoje 2 parkinga Parking Servisa kao i 1 privatni parking sa mogućnostima dnevnih i mesečnih karata. Mi verujemo dosta u održiv razvoj i dosta naših članova vozi biciklu ili trči do Hub-a pa samim tim imamo parking za bicikle u samom prostoru kao i tuš kako bi podržali ovaj način putovanja 🙂

5. Koji je osnovni ugovorni period za članstvo?

Sva članstva se ugovaraju na minimum od 3 meseca, avansnom uplatom za Connect članstvo (3 meseca x 15€+PDV) i omogućavaju fleksibilno korišćenje odabranog dodatnog mesečnog paketa usluga korišćenja prostora (40 sati, 100 sati ili neograničeno). Connect članstvo je obavezno i za korisnike programa biznis podrške.

6. Koja je maksimalna dužina članstva u Impact Hub-u?

Ugovor o članstvu se zasniva na neodređeno vreme, sa minimum trajanjem od 3 meseca, i 30 dana rokom za raskidanje.

7. Koju cenu plaćam kada želim da aktiviram članstvo i koje su opcije plaćanja?

Sve naše cene su izražene u evrima bez PDV-a koji je 20%, a cena se obračunava u dinarima po srednjem kursu NBS-a na dan slanja ponude. Plaćanje se vrši putem računa, a članstvo se može platiti i kao fizičko, i kao pravno lice.

Da li imate nekih pitanja?

Pozovi nas na

011 408 2550

ili nam se javi mailom
belgrade@impacthub.net