Loading Догађаји

Digitalni Mediji 101 – Meetup #1

TRANSMEDIA, VR I METRIČKO DIGITALNO REŠENJE

Šta imaju zajedničko transmedia, VR, AR, online izdavačka delatnost, igrice, digitalna rešenja, podkast i aplikacije bez kojih ne možeš da zamisliš svoj dan?

Dođi četvrtkom u Impakt Hab da saznaš!
 

17:45 – 18:00 | Okupljanje
18:00 – 18:30 | Iskustva govornika
18:30 – 19:00 | Razgovor sa učesnicima
19:00 – 20:00 | Networking 

 
Digitalni mediji 101 meetup je serija događaja koja okuplja startape, kompanije, preduzetnike i umetničke studije koji u savremenoj praksi digitalnih medija ostvaruju uspehe. Većina praksi o kojima ćemo govoriti i učiti su bile samo zamisao pre 10 godina a većina se razvijaju dok o njima govorimo!
 
Specijalan fokus biće na profesionalnim transformacijama i tranzicijama. S kojim su to znanjima i veštinama ovi kreativci počeli, koja su im to prethodna znanja koristila a koja su to sasvim nova znanja i veštine neophodne kako bi razvijali prakse u oblasti digitalnih medija.
 
Na prvom meetup događaju u serijalu ugostićemo tri osnivača iz sledećih inovativnih praksi:

  1. Igor Simić, transmedia studio Demagog
  2. Dejan Nikolić, startap Content Insights
  3. VR studio

 
Između sebe, oni su bili u najužem izboru za Unity nagradu za najbolju mobilnu igricu na svetu, imaju ostvarenu investiciju za uspešno skaliranje svog metričkog digitalnog rešenja i sarađuju sa velikim svetskim imenima i kompanijama na polju virtuelne realnosti.
 
Baš zato su oni sjajni sagovornici od kojih možemo saznati kako se na polju digitalnih medija razvija ideja/proizvod/rešenje, kako se bira i vodi tim, kako se upravlja procesima razvoja, kako se biraju partnerstva i ostvaruju potencijalne investicije.

PRIJAVI SE OVDE!

Date
Jun 20th
Time
18:00 - 20:00
Location
Impact Hub Beograd