Loading Догађаји

ExtraOrdinary Tuesdays: How to stay in the game?

Vanredna vremena iziskuju izvanredne preduzetnike i otpornije biznise!

Cilj biznisa u ovakvoj globalnoj klimi je da “plivaju”, minimizuju troškove i operacije, podele dobre prakse, adaptiraju se i sarađuju. Znate za krilaticu “Što nas je više to je bolje”? Ovo je ta situacija. Što više biznisa preživi to će biti bolje za ceo naš Ekosistem. Saradnja je neophodna kako bi se što bolje pripremili za “novo normalno koje nas čeka”. To je od strateškog značaja za sve!

Hajde da pričamo o tome i da se suočimo sa bolnom situacijom.

Šta se dešava sa našim prihodima? Šta su svakodnevne taktike koje možemo da primenimo da skrpimo kraj s krajem? Šta su rezerve na koje možemo da se oslonimo? Ko su partneri sa kojima zajedno izlazimo iz cele ove situacije? Kako možemo da naše kupce držimo zainteresovanim i povezanim sa što manjim investicijama kako bi kroz par meseci krerali veću vrednost i još bolje konverzije nego ranije?

Pavle Krivokuća, partner i COO u Impact Hub-u, ugošćava ove razgovore sa preduzetnicima, founderima i vlasnicima biznisa. Pokušaćemo da razumemo šta je izazov kako bismo ga mogli konstruktivnije rešavati. Naš gost ovog puta će biti Đorđe Davidović.

 

 

Đorđe je ekonomista po struci, studirao je u Austriji i Koreji. Posle skoro 9 godina radeći konsalting u Srbiji i na Srednjem Istoku, rešio je da se oproba u industriji. Postao je General Manager Wolt-a u Srbiji u novembru prošle godine.

Pridružite nam se! Događaj je otvoren za sve, samo je potrebno da se prijavite kroz OVU FORMU

Date
Apr 28th
Time
17:00 - 18:00
Location
Online