Loading Догађаји

We Founders Meetup – Biznis ili Startap #3

Tema Meetup-a ovog četvrtka jeste: „Investicije ili krediti“ i to po sledećoj agendi:

17:45 – 18:00 | Okupljanje učesnika
18:00 – 18:30 | Biznis i Startap dele svoja iskustva o tome kako do novca
18:30 – 19:00 | Interaktivna diskusija: pitanja i odgovori
19:00 – 20:00 | Networking

Gošće i gosti na ovom Meetup-u opisaće svoje različite prakse i veštine na putu ka održivosti, rastu i skalabilnosti startapa odnosno biznisa.

Konkretno, postoje značajne razlike u pronalaženju poslovnih anđela, početnog kapitala za rast od VC fondova i apliciranja za kredit u banci. To podrazumeva kreiranje dva sasvim različita biznis modela, jer odluka o tome koji kapital je potreban zavisi upravo od toga da li gradite „lifestyle biznis“ ili „skalabilan startap“.

O tome ćemo porazgovarati sa našim gošćama!

Jedna od njih je Tijana Rackovstrateška liderka u prodaji, marketingu i poslovanju. Tijana poseduje međunarodno iskustvo u vodećim IT kompanijama i preko 15 godina iskustva u izgradnji i omogućavanju rasta prihoda u timovima.

Prijavi se OVDE!

WE Founders Meetup je serija mesečnih događaja koja okuplja startap timove, osnivačice, biznis liderke i preduzetnice koje u doba veštačke inteligencije i „machine learning“, koriste konkurentnu tehnologiju koju stvaraju uvodeći empatiju, uključenost i smelost u vodeće kompetencije biznisa. Liderke i lideri u WE Founders zajednici dele svoja učenja na putu ka internacionalizaciji svojih biznisa ili skaliranja startapa – unapređujući time svoje prakse i pomagajući drugima preko:

– prikazivanja najboljih praksi u biznisu i startapu
– razmene iskustva
– konektovanja i umrežavanja

Pronađite više informacija o našim događajima na SAJTU!

Usudite se da postanete još bolje liderke i lideri, pridruži se WE Founders zajednici koja se mesečno okuplja preko Meetup-a i nastavlja da raste i online!

Organizacija ovog događaja omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj događaja je isključivo odgovoran Impact Hub Belgrade i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Date
Aug 8th
Time
18:00 - 20:00
Location
Impact Hub Beograd