Loading Догађаји

WE Founders – Women Leadership in Sports

We Founders Meetupi u 2020. godini oslanjaju se na lekcije koje smo naučili od preduzetnica, liderki i članica  ekosistema, jačajući na taj način međusobnu saradnju.

 

Novi serijal se realizuje online i pomaže startapima i biznisima iz Srbije da stignu do svojih kupaca na velikim tržištima.

 

We Founders Meetup ukazuje na probleme koje osnovačice i founderke nalilaze na putu do kupaca na internacionalnim tržištima.

 

Ovog četvrtka razgovaraćemo o ženskom preduzetništvu u sportu. Gaia Montelatici će ugostiti  Ružu Ilić, biznis developerku Sportifico startapa.

 

Agenda

  • 5 pm – Predstavljanje Ruže
  • 5.15pm – Pitanja i odgovori
  • 5.55 pm – Wrap-up

 

 

Koristimo ZOOM, pa se prijavite OVDE da biste nam se pridružili!

 

WE Founders Inicijativa je trogodišnji projekat finansiran od strane US Agency for International Development (USAID), implementiran od strane Impact Hub Belgrade i u partnerstvu sa Association for Affirmation of Potential of Women (AFA) i Association of Business Women of Serbia (ABW)

Ovaj sajt je omogućen podrškom Američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog sajta ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

 

Pratite nas na Facebook strani za više informacija o meetup-u meseca.

 

PRIJAVITE SE OVDE i iskoristite mogućnost da postavite pitanja.

Date
Oct 29th
Time
17:00 - 18:00
Location
Online