Aperitivo
6 новембра 2020 - Maja Banovic

Aperitivo je koncept karakterističan za severnu Italiju, po kome Italijani posle završetka radnog vremena svraćaju na piće u omiljene lokale i uživaju u druženju sa prijateljima. 

Nepisana tajna je da su upravo u takvom okruženju nastajale najbolje biznis ideje!

 

Pridružite se našem hostu Zoranu Torbici koji će u okviru Aperitivo podkasta na svake dve nedelje sa novim, zanimljivim gostima istraživati tržište, navike i ekosistem startapa.

 

Koji su novi načini za promociju novih startapa na tržištu? Kako možemo koristiti podcast kao sredstvo promocije? Šta su hibridni događaji i kako mogu pomoći tokom pandemije? Kako čak i svojoj baki možemo prevesti nove koncepte na tržištu kao što su fintech, food tech i smart connectivity?

 

Uključite se 10. novembra u našu prvu live epizodu „Podkast o podkastu“ koja će u 19h biti strimovana na Youtube i Facebook platformama Impact Huba.


Zoran Torbica će zajedno sa vama, Nelom Bunčić, Banetom Raičevićem i Nenadom Milosavljevićem probati da otkrije šta je to podkast i zašto podkasti još nisu zaživeli u Srbiji, iako se već preko deceniju aktivno slušaju na američkom tržištu!

 

Ukoliko propustite live, uvek nas možete naći na Sounderpodcast.rs i Impact Hub sajtu!