EXTRAORDINARY TUESDAY -EPIZODA 3 | BILJANA ŽDRALE
15 маја 2020 - belgrade

Nova epizoda ExtraOrdinary Tuesday podkasta je tu!

powered by Sounder

Vanredno vreme iziskuje vanredne mere – iz toga je proizišao prvi podcast u Srbiji o biznisima u (iz)vandrednim vremenima.

Svaki drugi utorak u mesecu, Pavle Krivokuća, Managing Partner i COO Impact Hub Belgrade, domaćin je ljudima iz sveta biznisa. Zajedno sa diskutuju i odgovaraju na pitanja o situaciji u kojoj smo se našli, problemima koji su nas iznenadno zadesili, te kako ih rešavati.

Gost treće epizode bila je Biljana Ždrale. 

Sa Biljanom smo razgovarali iz dva ugla: kao sa sales konsultatnom – ona je suvlasnica najveće svetske konsultantske kuće iz oblasti prodaje – Mercuri International, ali i kao sa suosnivačem uspešnog startupa Boostowski.

Koje su preporuke Biljane kao sales konsultatna, a šta ima da nam kaže kao startup founder? Koja uloga joj više odgovara u ovim extraordinary vremenim i kakva su joj predviđanja za naredni period?

To su samo neka od pitanja na koja smo odgovorili.

Slušajte pažljivo savete koje je podelila sa nama. Ovaj smo morali da podelimo:

 

 Nemojte da delegirate prodaju nekome drugom.  U početku, vlasnik mora da prodaje, jer je prodaja najteži deo biznisa i troši najviše energije. Niko drugi se za to neće truditi kao vi.

 

Koji je vama savet bio najkorisniji? Pišite nam utiske i koge biste sledećeg voleli da čujete!

*Podkast prati seriju meetupa ExtraOrdinary Tuesdays:How to stay in the game koje Impact Hub Belgrade organizuje svaki drugi utorak u mesecu.

Podkast ExtraOrdinary Tuesday realizuje Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija.Ovaj podkast će biti objavljivan svakog petka na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – u narednom periodu vas očekuje puno novina i iznenađenja!