EXTRAORDINARY TUESDAY -EPIZODA 4 | DUŠANKA ILIĆ
15 јуна 2020 - belgrade

Spremite slušalice jer nova epizoda ExtraOrdinary Tuesday podkasta je tu!

 

powered by Sounder

Vanredno vreme iziskuje vanredne mere – iz toga je proizišao prvi podcast u Srbiji o biznisima u (iz)vandrednim vremenima.

Svaki drugi utorak u mesecu, Pavle Krivokuća, Managing Partner i COO Impact Hub Belgrade, domaćin je ljudima iz sveta biznisa. Zajedno diskutuju i odgovaraju na pitanja o situaciji u kojoj smo se našli, problemima koji su nas iznenadno zadesili, te kako ih rešavati.

Gost četvrte epizode je Dušanka Ilić, serijska preduzetnica i online community building expert!

Pričali smo o tome kako je podigla produktivnost svog tima u doba korone, zašto se neće vraćati u kancelariju u klasičnom smislu i zašto nastavljaju da rade remote.

 

Ako vas zanimaju praktični saveti kako kao tim da pređete u remote ili distribuirani način rada, na pravom ste mestu! 

 

*Podkast prati seriju meetupa ExtraOrdinary Tuesdays:How to stay in the game koje Impact Hub Belgrade organizuje svaki drugi utorak u mesecu.

Podkast ExtraOrdinary Tuesday realizuje Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija.Ovaj podkast će biti objavljivan svakog petka na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – u narednom periodu vas očekuje puno novina i iznenađenja!

*Produkciju potpisuje Pavle Krivokuća, a dizajn zvuka i montažu potpisuje Maja Banović.