Startap – Put uspeha: Epizoda 1 | Nataša Kažić
6 августа 2019 - Aleksandar Kandic

U prvoj epizodi podkasta „StartUP – Put uspeha“ naša sagovornica bila je sjajna Nataša Kažić!

Nataša Kažić je stručnjak u marketingu sa preko 20 godina iskustva. Od Milana i rada u izuzetno kompetitivnoj kozmetičkoj industriji (Dior, Luj Viton), preko razvoja VIP Mobile mreže u Srbiji od njenog samog početka do pokretanja sopstvenog startapa.. Natašina perspektiva je dragocena, jer podjednako razume liderstvo top menadžmenta korporacije kao i pokretanje nečega od same nule. Upravo zato je ona prva gošća našeg podkasta.

U ovoj epizodi pričale smo o liderstvu u različitim vrstama kompanija, kako startap postaje i ostaje relevantan kao i zašto opstanak startapa zavisi od odnosa sa korisnicima, a ne prvobitne ideje.

Sviđa vam se tema i želite da znate više o WE Founders zajednici? Pročitajte više na stranici namenjenoj upravo vama OVDE!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.