Startap – Put uspeha: Epizoda 11 | WE Founders Meetup #4 Live
16 октобра 2019 - belgrade

Sledi vam nastavak na prošlonedeljni live specijala sa našeg septembarskog WE Founders Meetup-a

Impact Hub Belgrade imao je priliku da 5. septembra na WE Founders Meetup-u bude domaćin liderkama, preduzetnicama i mentorkama. Ženama sa kojima ima priliku da sarađuje na različite načine, a sada i da ih okupi na jednom mestu. U drugom delu epizode slušajte pažljivo jer smo sa ovim fenomenalnim ekspertkinjama detaljno razgovarali o regulativi, kako korporacija može da podrži startap na putu skalabilnosti kao i koje su prednosti razvijanja mentorstva između liderki korporativnog sveta i osnivačicama startapa.

I u ovoj epizodi imaćete priliku da na datu temu čujete: Zoju Kukić – programsku direktorku Digitalne Inicijativu Srbije, Maju Perović Lazarević – osnivačicu Market Republic, Svetlanu Tešić – članicu odbora AFA mreže, Gordanu Đurđević – predsednicu odbora za javno zagovaranje Udruženja poslovnih žena, Sandru Nešić – menadžerku programa ICT Hub-a, Milu Milenković – šeficu službe za digitalne inovacije Telekoma Srbija i Ivanku Milenković – osnivačicu Sistema Ekofungi.

Sviđa vam se tema i želite da znate više o WE Founders zajednici? Pročitajte više na stranici namenjenoj upravo vama OVDE i prijavite se za novi WE Founders Meetup!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, Linkedin, Instagram), slušajte i pripremite se – jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju podkasta i sam Meetup vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.