Startap – Put uspeha: Epizoda 12 | Igor Simić
23 октобра 2019 - belgrade

Ovonedeljenu epizodu posvećujemo transmediji, a na tu temu razgovarali smo sa pravom osobom – Igorom Simićem!

Igor je umetnik i osnivač transmedia studija pod nazivom Demagog studio. Poslušajte i saznajte šta je Igor imao da kaže na temu transmedia, koji su pravci u kojima će se dalje razvijati i šta ovaj svestrani umetnik misli o tome!

Prijavu za ovonedeljni Meetup možete popuniti OVDE! Sviđa vam se tema i želite da znate više o serijalnu Digitalni Mediji 101? Pročitajte više OVDE!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.