Startap – Put uspeha: Epizoda 13 | Jon Baer
30 октобра 2019 - belgrade

U trinaestoj epizodi podkast emisije “StartUP – Put uspeha” imali smo specijalnog gosta. Razgovarali smo sa serijskim preduzetnikom i mentorom Impact Hub BelgradeJon Baer-om!

Sa nekadašnjim investitorom sa diversifikovanim iskustvom investiranja u startape u Silicijumskoj dolini, ali i regionu uradili smo jedan “zoom out”! Razgovarali smo o tome kako se kotira Srbija na regionalnom tržištu. Razgovarali smo o percepciji koja o nama postoji i napravili i jedan ozbiljan “zoom in”. Upitali smo ga o čemu bi tech startapi trebali da misle u svom razvoju. Ali i šta se to najviše “pika” kada su u pitanju investicije – tim i ideja ili način na koji se ona razvija?

*Ova epizoda je na engleskom jeziku i snimljena je prilikom naše godišnje regionalne konferencije ReCap 2019.

Pišite nam vaše utiske i komentare na društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn i Instagram) i recite nam koga biste vi želeli da čujete! Ili nam recite uživo, sledećeg četvrtka na šestom u nizu WE Founders Meetup-u za koji se možete prijaviti OVDE!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.