Startap – Put uspeha: Epizoda 14 | Devi Clark
6 новембра 2019 - belgrade

Samo za vas smo ove nedelje razgovarali sa predstavnicom Impact Hub mreže iz Londona, tačnije Impact Hub Kings Cross-a Devi Clark! Sa dragom gošćom na ovogodišnjoj ReCap regionalnoj konferenciji podelili smo znanja iz globalne mreže. A mreža Impact Hub-ova prostire se u preko 90 zemalja!

U ovoj epizodi razgovarali smo o startapima, razvoju startapa i njihovom impaktu. Uticaju koji oni mogu da imaju u pogledu profita, globalnog skaliranja i uticaja na životnu sredinu. Poslušajte šta je Devi imala da kaže na ovu temu na osnovu svog specifičnog iskustva. Kako su joj se dopali neki od naših startapova i koji su to saveti koje je ona sa njima podelila.

*Ova epizoda je na engleskom jeziku!

Pišite nam vaše utiske i komentare na društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn i Instagram) i recite nam koga biste vi želeli da čujete! Ili nam recite uživo, ovog četvrtka na šestom u nizu WE Founders Meetup-u za koji se možete prijaviti OVDE!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.