Startap – Put uspeha: Epizoda 15 | Podcast.rs, Goran i Vlada
13 новембра 2019 - belgrade

U današnjoj epizodi podkasta imate priliku da slušate dva momka. Dva Hubbera. Dva profesionalca iz tima podcast.rsGoran Vojteski i Vladimir Radinović!

Sa Goranom i Vladom razgovarali smo o tome kako izgleda njihov put razvijanja platforme. Zašto žele da okupe sve podkastere iz Srbije i regiona na jednom mestu. Koje strasti ih vode, na koje izazove nailaze na tom putu i koju viziju imaju za svoju platformu u budućnosti.

Sa ovim inovativnim timom radimo od aprila meseca kada su upravo oni bili pobednici Media Jam Hakatona! Hakaton je održan u okviru Media Jam inicijative, podržane od strane USAID-ovog Projekta jačanja okruženja za održivost medija. Ove godine pokrenuli smo fokusirani razvoj lokalne podkast zajednice, a sama podkast platforma razvija se u okviru našeg mentorskog programa. Sve to uz podršku od strane USAID-ovog Projekta jačanja okruženja za održivost medija.

Ukoliko vam se dopala ova tema, pridružite nam se na narednom Digital Media 101 Meetup-u prijavom OVDE! Više o serijalnu Digitalni Mediji 101 pročitajte više OVDE!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.