Startap – Put uspeha: Epizoda 15 | Podcast.rs, Goran i Vlada
13 новембра 2019 - belgrade

U današnjoj epizodi podkasta imate priliku da slušate dva momka, dva Hubbera i dva profesionalca iz tima podcast.rsGoran Vojteski i Vladimir Radinović!
 
Sa Goranom i Vladom razgovarali smo o tome kako izgleda njihov put razvijanja platforme na kojoj žele da okupe sve podkastere iz Srbije i regiona. Zašto to rade, koje strasti ih vode, na koje izazove nailaze na tom putu i koju viziju imaju za svoju platformu u budućnosti.
 
Sa ovim inovativnim timom radimo od aprila meseca kada su upravo oni bili pobednici Media Jam Hakatona u okviru Media Jam inicijative, podržane od strane USAID-ovog Projekta jačanja okruženja za održivost medija. Ove godine pokrenuli smo fokusirani razvoj lokalne podkast zajednice, a sama podkast platforma razvija se u okviru našeg mentorskog programa, a uz podršku od strane USAID-ovog Projekta jačanja okruženja za održivost medija.
 
Ukoliko vam se dopala ova tema, pridružite nam se na narednom Digital Media 101 Meetup-u prijavom OVDE! Više o serijalnu Digitalni Mediji 101 pročitajte više OVDE!