Startap – Put uspeha: Epizoda 16 | Mila Milenković
20 новембра 2019 - belgrade

U današnjoj epizodi samo za vas razgovaramo sa Milom Milenković – šeficom službe za digitalne inovacije i aplikacije u Telekomu Srbija.

U Impact Hub Belgrade je portfolio adviser i liderka WE Founders zajednice. Kros-ekosistemski Mila je mentorka i agile coach na teme biznis modeling-a, biznis development-a i razvoja timova!

Ova epizoda je jako važna i prikazaće se iz dva dela, upravo iz razloga Miline široke, kros-ekosistemske perspektive. Pričali smo na temu prilika i prepreka u samom ekosistemu. O tome šta radimo dobro, a u čemu bismo mogli biti bolji. Pričali smo o Milinom razvoju u okviru WE Founders zajednice i mnogo tome još – poslušajte! Više o WE Founders zajednici pročitajte OVDE!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.