Startap – Put uspeha: Epizoda 17 | Mila Milenković
27 новембра 2019 - belgrade

Ove nedelje nastavljamo razgovor sa sjajnom Milom Milenković – šeficom službe za digitalne inovacije i aplikacije u Telekomu Srbija. Ukoliko niste, poslušajte prošlonedeljnu epizodu OVDE!

U Impact Hub Belgrade je portfolio adviser i liderka WE Founders zajednice. Kros-ekosistemski Mila je mentorka i agile coach na teme biznis modeling-a, biznis development-a i razvoja timova!

U ovoj epizodi sa Milom smo razgovarali o mnogo čemu! Poslušajte današnju epizodu i saznajte koje su to prilike i prepreke u startap ekosistemu. Šta je to što radimo dobro, a u čemu bismo mogli biti bolji. Šta to ona ima da kaže na temu razvoja tima i šta joj je bitno prilikom procene istog. Ali i to u kakav tim bi ona volela da investira kao liderka WE Founders zajednice.

Pišite nam koga biste vi voleli da čujete u narednim epizodama “StartUP – Put uspeha” podkasta na našim društvenim mrežama (LinkedIn, Facebook, Instagram). Pratite nas i naše najnovije događaje na stranici Meetups i prijavite se za naredni Demo Day o kome možete pročitati više OVDE!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.