Startap – Put uspeha: Epizoda 18 | Dušica Vilov, Digital Media 101 Meetup
4 децембра 2019 - belgrade

U današnjoj epizodi Impact Hub-ovog podkasta sledi vam live specijal! U novembru je održan još jedan sjajan Meetup iz oblasti “Digitalni Mediji 101”! Na ovom zanimljivom susretu naša sagovornica bila je Dušica Vilov, koordinatorka korporativnog razvoja Infostud-a!

Sa Dušicom, kao nekadašnjom product menadžerkom Infostuda uradili smo zoom in. Razgovarali smo o načinima na koji je ona razvijala jedan proizvod/uslugu. Dotakli smo se i korporativnog razvoja zajednice kojim se trenutno bavi i uradili zoom out! Poslušajte šta je ona imala da kaže o product owner-u kao poziciji budućnosti, kako ona vidi razvoj digitalnih zajednica, ali i kako to Infostud radi!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju podkasta i sam Meetup vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.