Startap – Put uspeha: Epizoda 10 | WE Founders Meetup #4 Live
9 октобра 2019 - belgrade

Prava poslastica za 10 epizodu podkasta – prva live epizoda sa našeg septembarskog WE Founders Meetup-a

Impact Hub Belgrade imao je priliku da 5. septembra na WE Founders Meetup-u bude domaćin liderkama, preduzetnicama i mentorkama sa kojima ima priliku da sarađuje na različite načine – a sada i da ih okupi na jednom mestu. Razgovarali smo o tome kako one doprinose razvoju ekosistema za inovacije! Koje su to sve prilike, koje prepreke, šta je to što radimo dobro, a šta možemo da radimo bolje! U ovoj epizodi, koja će se prikazati u dva dela, imaćete priliku da na datu temu čujete: Zoju Kukić – programsku direktorku Digitalne Inicijativu Srbije, Maju Perović Lazarević – osnivačicu Market Republic, Svetlanu Tešić – članicu odbora AFA mreže, Gordanu Đurđević – predsednicu odbora za javno zagovaranje Udruženja poslovnih žena, Sandru Nešić – menadžerku programa ICT Hub-a, Milu Milenković – šeficu službe za digitalne inovacije Telekoma Srbija i Ivanku Milenković – osnivačicu Sistema Ekofungi.

Slušajte pažljivo, jer ove liderke su imale puno toga dragocenog da kažu! Ovo su žene od kojih učimo i sa njihovim savetima i podrškom stvaramo dalje, nove prilike!

Sviđa vam se tema i želite da znate više o WE Founders zajednici? Pročitajte više na stranici namenjenoj upravo vama OVDE i prijavite se za novi WE Founders Meetup!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju podkasta i sam Meetup vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.