Startap – Put uspeha: Epizoda 4 | Tijana Rackov
28 августа 2019 - belgrade

U 4. epizodi podkasta „StartUP – Put uspeha“ naša sagovornica bila je draga Tijana Rackov!

Tijana Rackov iza sebe ima bogato profesionalno iskustvo u Kanadi. Strateška liderka u prodaji, marketingu i poslovanju, Tijana poseduje međunarodno iskustvo u vodećim IT kompanijama. Iskustvo od preko 15 godina u izgradnji i omogućavanju rasta prihoda u timovima. Na početku je svoj rad vezivala za velike hardverske i softverske kompanije. Poslednjih godina njen fokus je bio na radu sa startapima. Upravo je zato Tijana ekspert sa kojim smo razgovarali o specifičnostima rasta kompanije i startapa. Specijalno zanimljivo je čuti kako se procenjuje uspešnost startapa. Koji su to ključni faktori koji određuju da li će startap obezbediti investicije.

Poslušajte šta Tijana sa iskustvom rada sa preko 6 startapa u poslednje 3, 4 godine ima da kaže jer je sa nama najiskrenije podelila uspone i padove iz svog dragocenog iskustva.

Tijana je liderka i jedna od govornica na WE Founders Meetup-ima! Zanima vas više o WE Founders zajednici? Pronađite informacije na stranici namenjenoj upravo vama OVDE!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, Linkedin, Instagram), slušajte i pripremite se – jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.