Startap – Put uspeha: Epizoda 9 | Frank Saviane
2 октобра 2019 - belgrade

Frank Saviane putuje svetom i radi sa startapima na polju sistematizacije njihovog rasta. Biznis inženjer, prethodno je radio u korporaciji kao computer scientist. Sada u svom portfoliju ima startape sa svih strana sveta.

Izuzetno zanimljiv sagovornik, Frank je sa nama otvoreno pričao o problemima i prilikama u regionalnom startap ekosistemu. Pitali smo ga šta to startap može da učini sam, bez dodatne investicione podrške. Pružio nam je puno primera iz svog bogatog iskustva o prilikama i načinu razmšljanja o rastu koji svakom startapu može da posluži. Specijalo nas je zaintrigirala njegova metafora o Ferariju u kontekstu rasta startapa. Ne samo zato što je bio gost Beograda u okviru Hub-ove Recap konferencije 2019. godine, Frank je dragocen jer o realnostima startap puta govori otvoreno, sa ciljem da u toj razmeni nešto naučimo.

*Ova epizoda podkasta je na engleskom jeziku.

Pronađite više o dešavanjima u Startap ekosistemu na SAJTU i postanite deo naše zajednice! A više informacija o narednim programima startap rasta pratite OVDE!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Podkast “StartUP – Put uspeha” je prvi domaći podkast posvećen startap ekosistemu Srbije i regiona. Realizuje ga Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija. Pokretanje podkasta na temu startapa kao biznis ekosistema u usponu predstavlja idealan spoj forme i sadržaja. Ovaj podkast biće objavljivan svake srede na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija. Više o samom podkastu pročitajte na našem BLOGU!)

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.