U$#%! SMO MOTKU! | EP1 VUK NIKOLIĆ
5 јуна 2020 - belgrade

Prva epizoda novog podkasta je tu!

Koncept podcast serije „U***** smo motku“ jeste da otvoreno i bez stigme pričamo sa founderima startapa o njihovim biznis failovima.

Poznato je da failovi u našoj kulturi i dalje nisu prihvatljivi i ljudi se plaše da greše. Pošto ne prave greške iz kojih bi učili, ne mogu ni da se razvijaju i rastu.

powered by Sounder

Gost prve epizode je Vuk Nikolić, softverski inžinjer, preduzetnik i savetnik startupima koji su u ranim fazama.

Pored toga, Vuk je osnivač prvog, pravog srpskog startupa – TruckTrack, softverskog rešenja za navigaciju kamiona, optimizaciju potrošnje goriva, kao i optimizaciju papirologije koja prati poslovanje.

Kako se jedan ETFovac našao u svetu kamiona, gde je našao prve investicije, koji su prvi manji failovi koje je pravio i kako su oni doveli do onog najvećeg su samo neka od pitanja na koja smo dali odgovor.

Kada imate ovako sjajnog sagovornika, u jednoj epizodi ne može da pokrijete sve teme koje ste nameravali. Zato, nastavak razgovora sa Vukom očekujte u narednoj epizodi!

 

Podkast „U***** smo motku“ realizuje Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija.Ovaj podkast će biti objavljivan svakog drugog petka na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – u narednom periodu vas očekuje puno novina i iznenađenja!

*Produkciju potpisuje Pavle Krivokuća, a dizajn zvuka i montažu potpisuje Maja Banović.