U$#%! SMO MOTKU! | EP2 VUK NIKOLIĆ (2.deo)
22 јуна 2020 - belgrade

Da li ste spremni? U novoj epizodi pokasta “Us*** smo motku” donosimo vam drugi deo razgovora sa Vukom Nikolićem. 

powered by Sounder

Koncept podcast serije „U***** smo motku“ jeste da otvoreno i bez stigme pričamo sa founderima startapa o njihovim biznis failovima.

Poznato je da failovi u našoj kulturi i dalje nisu prihvatljivi i ljudi se plaše da greše. Pošto ne prave greške iz kojih bi učili, ne mogu ni da se razvijaju i rastu.

Da se podsetimo Vuk je osnivač prvog, pravog srpskog startupa – TruckTrack, softverskog rešenja za navigaciju kamiona, optimizaciju potrošnje goriva, kao i optimizaciju papirologije koja prati poslovanje.

U prvom delu razgovora Vuk je sa nama podelio koji su to mali failovi koji su doveli do onog najvećeg. Ukoliko niste poslušali epizodu, ispravite to sada!

U drugoj epizodi, saznaćemo koji je to najveći fail od kojeg se nikad nisu oporavili, kad je znao da je defitinitvo došao kraj i šta bi savetovao sve one koji su na početku.

 

Podkast „U***** smo motku“ realizuje Impact Hub Belgrade, uz medijsko partnerstvo sa biznis portalom Nova ekonomija.Ovaj podkast će biti objavljivan svakog drugog petka na internet stranici Impact Hub-a i biznis portalu Nova ekonomija

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram), slušajte i pripremite se – u narednom periodu vas očekuje puno novina i iznenađenja!

*Produkciju potpisuje Pavle Krivokuća, a dizajn zvuka i montažu potpisuje Maja Banović.