O Impact Hub Workbench seriji radionica

Impact Hub Belgrade Workbench radionice  pomažu onima kojima je preduzetništvo stil života, frilenserima i profesionalcima iz različitih industrija i sektora i za cilj imaju razvijanje veština potrebnih za ostvarivanje uspeha.

Kao start-up preduzetnik i čovek koji živi biznis u najvećoj meri funkcionišeš kao neko ko sve radi sam. Na tom putu puno učiš i napreduješ kako u svojoj ekspertizi tako i sa svojom motivacijom i umrežavanjem. Medjutim, oko nekih pitanja potrebano je dobiti profesionalan savet koji bi usmerio u dobrom pravcu. Svesni koliko su stručni saveti u odredjenim situacijama neophodni, potrudili smo se da oformimo program radionica koji bi ih učinio dostupnim.
Workbench program je zamišljen kao serija mini masterklas radionica koje se osvrću na različite ali specifične teme koje su od velikog značaja za svakodnevno upravljanje operacijama i razvijanje održivog biznis plana. Workbench mini masterklas radionice predvidjene su za one kojima je preduzetništvo stil života, frilensere i profesionalce iz različitih industrija i sektora i za cilj imaju razvijanje veština potrebnih za ostvarivanje uspeha. Svaki pojedinačni Workbench je struktuiran tako da nudi: mini masterklas, otvorenu diskusiju, Q&A deo, konsultacije kroz rad u maloj grupi kao i fasilitovano umrežavanje.

Događaji

Workbench – Finansiranje startapa

Svaki put kada razgovaramo sa preduzetnicima i startapima dobijemo iste odgovore – ono što nas najviše muči je finansiranje. Gde naći izvore finansiranja? Kako se povezati sa investitorima? Koliku investiciju da tražimo? Koje prilike se nude u Srbiji, a koje…