Joga sa Nevenom

 

Časovi joge u Impact HUB-u inspirisani su dinamičnom strukturom vinjasa i aštanga stilova joge, koji integrišu pokret, dah i fokus, stvarajući fluidnu i energičnu praksu. Dinamična joga zagreva telo, tako da možete očekivati i da se malo oznojite tokom vežbanja! Uvodimo varijacije i modifikacije položaja koji se mogu prilagoditi početnicima ili iskusnijim vežbačima, njihovim fizičkim predispozicijama ili eventualnim ograničenjima. Dinamična joga je idealna jutarnja praksa - pokreće energiju, donosi veliku dobrobit telu i umu, i priprema nas za dnevne izazove.

Časovi su otvoreni kako za članove Impact HUB-a, tako i za njihove prijatelje i sve vežbače kojima odgovaraju ovi rani jutarnji termini. Cena časova je po fair-pay principu, što znači da na kraju časa platite onoliko koliko smatrate da je prikladno za dobijeno iskustvo.

Dobro jutro i dobrodošli!

nevenaO Neveni:

Nevena Paunović vežba jogu od 2002. godine. Sa svojom prvom učiteljicom Mirjanom Živković vežbala je Hatha jogu 8 godina. Posle dvogodišnje pauze zbog studiranja u inostranstvu, prijatelji su joj otkrili Aštanga jogu u koju se smesta zaljubila zbog dinamičnosti, filozofije i samostalnog načina vežbanja. Od tada vežba sa autorizovanim učiteljem Aštanga joge Rankom Stojiljkovićem. Sertifikat instruktora joge (TT 200) po standardima međunarodne Joga Alijanse stekla je u Gaia Yoga školi u Zagrebu, koju vodi iskusna sertifikovana učiteljica joge (E-RYT 500) Sandra Đidara Bianco.