Ideje. Akcija. Impakt!

Impact Hub Beograd ti stoji na raspolaganju da zajednički osmislimo i sprovedemo aktivnosti ili projekte, u kojima će tvoja praksa, iskustvo i znanje postati dostupuno svima

Izgradi svoju ideju, zatim pokreni biznis i uvećaj profit kroz nova tržišta koja Impact Hub otvara!

Pridruži se našim radionicama, izgradnji kapaciteta, startup akcelerator programima, širenju uticaja - postani član! Impact Hub Beograd razvija i nudi programe podrške u  sprovođenju realizacije ideje do uspešnog biznisa.  U saradnji sa našim članovima i partnerima, Impact Hub programi omogućavaju bržem sprovođenju ideje, širenju znanja, otkrivanju novih talenata, i povezivanju sa saradnicima preko kojih ćeš ostvariti i profit i impakt.  Impact Hub povezuje međunarodno priznate prakse i resurse u izgradnji investicione spremnosti sa lokalnim znanjem i resursima.  

Pridruži nam se, postani član Impact Hub-a!

AKTUELNI PROGRAMI

launchpad

Launchpad

Launchpad is a business support program that accelerates the growth and competitiveness or early-stage enterprises for national and international scale and increased access to finance. Launchpad – Accelerating Venture Growth is realised by Impact Hub Belgrade with the support of USAID.

Find out more
workbench-general-4

Workbench: December is Investment Month

This December Impact Hub Belgrade organizes a series of Workbench events to help you as a start-up, sole entrepreneur or growing venture to navigate investment opportunities that are being offered at present in Serbia and to make your own decision on what is best for you and how to get there

Find out more
Joganje Impact Hub Belgrade

JOGA SA NEVENOM

Časovi joge u Impact HUB-u inspirisani su dinamičnom strukturom vinjasa i aštanga stilova joge, koji integrišu pokret, dah i fokus, stvarajući fluidnu i energičnu praksu. Dinamična joga zagreva telo, tako da možete očekivati i da se malo oznojite tokom vežbanja! Uvodimo varijacije i modifikacije položaja koji se mogu prilagoditi početnicima ili iskusnijim vežbačima, njihovim fizičkim predispozicijama ili eventualnim ograničenjima.

Find out more

SVI PROGRAMI

paypal-month-thumbnail

PayPal Month - Let's talk about money.

It’s time to talk about money! For the first time in Serbia, Impact Hub Belgrade organizes a series of events to understand, discuss and innovate on topics related to PayPal, with the help of experts and professionals.

Whether you are an entrepreneur, an employee, a student or simply curious about learning and understanding more about PayPal, experience being part of the largest conversation on the topic in the Balkans and save the dates of the 5 events of Impact Hub Belgrade’s PayPal Month.

Find out more
summerpreneurship thumbnail no desc

Summerpreneurship

Dakle, pravite prototip, testirate svoj proizvod ili uslugu i gledate kako prolazi na tržištu.
Kojoj god industriji da pripada vaša inovacija, proizvod ili usluga, svaki preduzetnik/ca ili biznis praktikant/inja mora da razume svoje mušterije i svoje tržište i, sa tim na umu, nađe put do održivih prihoda.

U cilju da vam pomognemo u ovim dilemama i pružimo vam podršku u vašem preduzetničkom putu, osmislili smo ‘’Letozetništvo’’ u okviru Impact Hub Beograd, program koji je predviđen kao letnji centar za obuku, u duhu praktičnosti i direktnih implikacija.

Find out more
websitecover

48h LeanLab

Impact Hub Beograd i Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva su se ove godine dogovorili da naprave program za 30 izabranih timova koji bi aplicirali za evropsko takmičenje u socijalnim inovacijama kroz koje se investira 3 puta po 50.000 EUR za najbolje timove iz Evrope – zvaničan sajt. Fokus godine je rešavanje problema migracije.

Find out more
ImpactHubBelgradeDesignThinkingBannerAcademy

Design Thinking Academy

Impact Hub Beograd u saradnji sa Nikolom Rajićem, Design Thinking trenerom, predstavlja prvu Design Thinking akademiju u Srbiji.

Find out more
Impact Hub Belgrade PYTBUL image

PYTBUL – Osnaživanje mladih u regionu

Impakt Hab Beograd u saradnji sa slovenačkom organizacijom Zavod BOB i hrvatskim Volonterskim
centrom Istre implementira projekat PYTBUL – Osnaživanje mladih u regionu. Projekat se realizuje u
okviru ERASMUS+ KA2 programa Evropske unije. Cilj projekta je pružanje podrške mladima
raznolikog socio-ekonomskog statusa da počnu da preuzimaju aktivnu ulogu u kreiranju prilika za samo-
zapošljavanje.

Find out more
Logo Mentors Trust

Mentors' Trust

Mentorstvo kreira visok uticaj za razvoj mladih i impakt preduzeća. Mentori su ključni faktor za uspeh preduzetnika i kao takvi potrebni su im mehanizmi, eksperimentalne razmene i deljenje iskustva.

Povezivanje mentora iz Srbije sa internacionalnim kroz Impact Hub globalnu mrežu predstavlja osnovu za kreiranje održivog sistema koji usavršava veštine, pristupe i znanja…

Find out more