Programi zbog kojih rasteš.

Za preduzetnike i sve one koji to žele postati.
Launchpad je program poslovne podrške koji ubrzava rast i konkurentnost mikro i malih preduzeća.

Saznaj više

Radionice u sklopu Connect članstva. Radionice prate program razvoja preduzeća počevši od pronalaska svog prvog kupca do uspostavljanja svih osnovnih operacija.

Saznaj više

Program usmeren ka podsticanju i razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji. Kroz panele, predavanja i radionice podižemo svest i povezujemo preduzetnice.

Saznaj više

DESIGN THINKING CHALLENGE

Radinice koje podstiču kreativno razmišljanje, saradnju i rešavanje problema. Upoznaj se s design thinking metodologijom na realnim primerima!

Saznaj više

Launchpad:
Programi za članove

Launchpad se sastoji od 3 podprograma koji se međusobno nadopunjuju. Program je u potpunosti prilagođen tvojim potrebama, od pronalaska product/market fita i uspostavljanja operacija do optimizacije procesa i pripreme za investicije. Program se radi u saradnji sa SPRING školom za startape iz Vankuvera i uz podršku USAID-a.

Kick
Kick program je nadogradnja na Connect članstvo koji uključuje individualni rad i savetovanje sa preduzećem.
Venture Growth
Priprema preduzeća za kapitalne investicije. Optimizacija operacija i procesa, rast organizacije i plan razvoja.
ReCap
Regionalna konferencije koja povezuje investitore, mentore i startape i omogućuje rast kroz povezivanje sa ljudima koji su ti potrebni.
Workbench:
Programi za članove

Radionice su namenjene našim Connect članovima

Radionice prate tematske oblasti programa sa naglaskom na prodaji, marketingu i product/market fitu. Jedan ciklus radionica traje 3 meseca kroz koje se prolazi kroz čitavu tematiku programa. Radionice se sastoje od 3 dela:

  • 45 minuta uvoda u temu i predavanja
  • 45 minuta radionica gde se teorija primenjuje u praksi
  • 30 minuta networking

Snimke svih radionica biće dostupne i online.

Month Week Workbench Description Phase
October Week 1 How to develop and map your Buyer Persona? Problem + solution + BP template Customer Validation
Week 2 How to attract your customers? Top of the funnel Customer Creation
Week 3 3 steps on how to create highly engaged leads Middle & Conversion - middle of the funnel & conversion Customer Creation
Week 4 Preparation of a business plan and monitoring of costs and revenues Costs & Revenues Company Building
November Week 1 How to improve the offer based on your customer feedback? Questions + Interviews + Scripts Customer Validation
Week 2 Designing your customer journey Journey mapping + how to shorten decision making Customer Creation
Week 3 How to increase traction & boost your sales using referral? Mkt & Sales (top & middle pipeline) Customer Creation
Week 4 Digital Accounting – the way of keeping track and predicting the future by using digital accounting tools Accounting Company Building
December Week 1 Optimization of customer journey Customer Creation
Week 2 Growth machine Mkt & Sales (whole funnel) Company Building
Week 3 How to structure your pipeline and boost conversions Sales (whole funnel) Company Building
Week 4 Revenue Growth Company Building
Žene:
Preduzetnice i Mastermind

Kroz naš program Žene Preduzetnice podstičemo razvoj ženskog preduzetništva u Srbiji i osnažujemo žene da se odluče na taj korak. Stvorili smo jedan siguran prostor gde žene mogu da razmenjuju iskustva, probleme i savete kako bi lakše napredovale. Program se odvija kroz mesečne panele/radionice koji se bave definisanom temom i kroz Mastermind za preduzetnice.

Mastermind je program namenjem već ostvarenim preduzetnicama koji uključuje rad u manjoj, zatvorenoj grupi koja si međusobno pruža podršku, savete i motiviše za ostvarivanje soptsvenih ciljeva i daljnji rast. Cena programa je 25€ mesečno uz minimalnu obvezu od 3 meseca.

Ukoliko želiš da postaneš deo Mastermind radionica prijavi se na gaia.montelatici@impacthub.net

Design thinking
Otvoreni programi

Najbolji način da nešto naučiš je kroz praksu. Mi zato želimo da te upoznamo sa metodologijom design thinkinga kroz praktičnu primenu iste. Na ovom događaju svaki ćemo mesec prezentovati novi izazov za koji ćemo tražiti rešenja. Radiće se u timovima i individualno.